anusia_80
lipcowa mama 2005
Maniu, trzymam kciuki za internet, bo chyba jeszcze z Tobą nie miałam przyjemności poplotkować:-) 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudia to typowe początki atopówki niestetyKurcze, Maciek ma strasznie szorstkie ciałko na ręce od łokcia w górę od jakiegoś czasu. :-( Czy to może być alergia na coś? Nie zmieniałam proszku, ani płynu, więc to pewnie z jedzenia. tylko jak tu teraz wpaść od czego, skoro on wszystko je.
Maciejas ostatnio odkrył morele suszone. Chodzi za mną cały dzień i "Mamusiu Kjadu molelkę daj!!!":-)
mówiłam!!!! cieszę się, że wam smakowałyElen, robiliśmy z Maciusiem twoje ciasteczka cynamonowe. Wyszły pycha - uwielbiam takie kruche ciasteczka. No i miałaś rację, że to ciasto smakuje nawet przed upieczeniem :-) Maciek nie mógł się oprzeć![]()
![]()
no, ja już przerzuciłam się na szkła kontaktowe ale od nich jakaś narośl mi sie pojawila na gałce ocznej i w ogóle tragedia :sick: :sick: :sick: :sick: czy masz jakieś dokładniejsze informacje o tym zabiegu? (gdzie, jakie badania itd)Elen, mnie też przerażają koszty, ale chyba jeszcze bardziej fakt,żę mój wzrok się ciągle pogarsza, bo pracuję przed kompem, poza tym wiecznie zaparowane okulary w zimie, a w lecie to oślepiające słońcewięc sprawa jest warta przemyslenia
![]()
Okazło się, ze Julka po 5 dniach u dziadków pokazała wczoraj Żanecie i innym dzieciom swoje drugie ja![]()
![]()
- tego diabełka, który rzuca zabawkami, wymusza wszystko płaczem, nie chce jeść ani spać i w ogole sie nie słucha. Nie wiem jak to będzie jak pójdzie do żłobka
![]()
![]()
![]()
![]()
hello Babeczki![]()
zakladam internet wiec moze znowu uda mi sie do Was kiknac![]()
ps a tak w ogole to strasznie m Was brakuje
czas leci strasznie szybko my wciaz czekamy na duzego
gaba rozciele sobie brobe i miala miec szyta ale jakos sie udalo ..za to blizna jest
Tymul ma wysypke ..chyba po tych cholernych meszkach a ja ...mam 3kg na plusie![]()
![]()
po tym polskim jedzonku
![]()
![]()
dobra trzymajcie kciuki bo dzis sie okaze czy ten nieszczesny internet bedzie czy nie![]()
buzka
ah no i ....przepraszam ze sie nie odzywalam![]()
i witam sie grzecznie z nowymi mamami![]()
Ja bym sobie wylała oko, jeśłi mialabym zalożyć szkła kontaktoweno, ja już przerzuciłam się na szkła kontaktowe ale od nich jakaś narośl mi sie pojawila na gałce ocznej i w ogóle tragedia :sick: :sick: :sick: :sick: czy masz jakieś dokładniejsze informacje o tym zabiegu? (gdzie, jakie badania itd)
Ja już odwiedziłam:-) Super fotkiDziewczęta nieśmiało zapraszam do galeryjki "nowych" - o ile macie ochotę. Troszkę dzisiaj wstawiam bo szefa nie ma hi hi hi
Ja już odwiedziłam:-) Super fotki![]()