anusia_80
lipcowa mama 2005
Mnie w sumie też, ale zawsze mozna się dowartościować innym ;-)Mi tam tylko jeden adorator w głowie, hihi!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie w sumie też, ale zawsze mozna się dowartościować innym ;-)Mi tam tylko jeden adorator w głowie, hihi!!!!!
dzieki Klaudiu, a gdzie ja znajdę priva do Brunetki
Dzięki Joasiu, już dałam radę, znalazłam w kontaktach jej adres mailowy i juz póściłam mailaznajdz posta brunetki, kliknij na jej nick i tam bedzie "napisz PW do urzytkownika brunetka!!reszte juz sama bedziesz wiedziała jak zrobic
dziekuję Kaludia, juz póściłam jej maila:-)Anusia. Tu sobie znajdź na dole wyslij wiadomość prywatną
https://www.babyboom.pl/forum/members/brunetka-6353.html
mamy powtórkę z rozrywki
tym razem w łagodniejszej wersji, ale wg pediatry objawy wskazują na kolejną jelitówkę
-zalecenia: dietka, dużo płynów, lacidofil, ORS200 (którego Jula nawet nie chce tknąć) i skierowanie do szpitala gdyby się młodej pogorszyło:sick:
o tak mi jest :sick:
Asia, a jak się ma Kubuś???
hej babeczki nie wiem co się dzieje tu u was no ale niestety ostatnimi czasy to normalne :/
a wpadam z zapytaniem a dokładnie z dwoma
czy może ma któraś z was dietę bikini ???? tylko to nie jest ta dieta co są linki na necie :/ miałam kiedyś z gazety i we włoszech zostawiłam i młody nie może poszuka :/
tam były takie fajne przepisy chyba na 14 dni urozmaicone syte i wogóle np była brukselka ze słonecznikiem i serem żółtym, roladki z piersi z pieczarkami takie fajne smaczne i odchudzajace ma któraś ???????
no i jeszcze jedno pytanko kurcze potrzebuje siostra założyc konto na necie macie jakieś sprawdzone dobre bo my się wogóle nie orientujemy..............proszę o pomoc !!!
pozdroawionka i całuski !!!!!