reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Hej Hej
anusia_80
lipcowa mama 2005
HAPPY BIRTHDAY dla Weroniki :-) :-)oblewam 22gi miesiac zycia mojej Weroniki
juz minal
anusia_80
lipcowa mama 2005
Ale dzis beznadziejna pogoda, pada deszcz i wichura
a ską się to wzięło
coś czuję,że czeka mnie cięzki dzień z Dawidkiem, bo będzie chciał iść na spacer, a dzisiaj ze spacerku nici..:sick:
a ską się to wzięło
coś czuję,że czeka mnie cięzki dzień z Dawidkiem, bo będzie chciał iść na spacer, a dzisiaj ze spacerku nici..:sick:
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Witam w zapowiadający się słonecznie i ciepło dzień :-)
Moje dziecko jest urocze- od kilku dni chodzi i powtarza 'moja mama' wskazując na mnie palcem A rano mocno przytula, kiedy wychodzę do pracy. Po tym długim weekendzie strasznie za nim tęsknię :-(
Pocieszające, że wkrótce wakacje :-)
Moje dziecko jest urocze- od kilku dni chodzi i powtarza 'moja mama' wskazując na mnie palcem A rano mocno przytula, kiedy wychodzę do pracy. Po tym długim weekendzie strasznie za nim tęsknię :-(
Pocieszające, że wkrótce wakacje :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
cześć wszystkim
anusia_80
lipcowa mama 2005
Hej Nenius, Hej Iwon:-)
własnie zasiadam z kawką przed kompem
własnie zasiadam z kawką przed kompem
nenius
Przyjaciółki 2008
dziewczyny ale dostałam newsa.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
wygrałam konkurs na stanowsko w referacie marketingu a Urzędzie Miasta Legionowo :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wow!!! Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
AniuSz. news faktycznie bombowy! Gratulacje No to będziesz teraz panią urzędniczką ;-) Taka ciepła posadka ma swoje zalety- wiem coś o tym, bo mój łoś pracuje w resorcie finansowym Kończy robotę o 15-tej i korzysta z uroków wiosny ;-)
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej hej babeczki
chyba jestem uzalezniona, nawet na małych wakacjach nie umiem o Was nie myslec....
chyba jestem uzalezniona, nawet na małych wakacjach nie umiem o Was nie myslec....