reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

AAAAAAAA ze tak sobie pozwole napisac...
Lilka na listopadzie po nocach siedzisz a nam nawet jednego marnego poscika nie napiszesz , nu nu NIE LADNIE :no:

reklama
Ale dzis beznadziejna pogoda, pada deszcz i wichura:baffled:
a ską się to wzięło:confused:
coś czuję,że czeka mnie cięzki dzień z Dawidkiem, bo będzie chciał iść na spacer, a dzisiaj ze spacerku nici..:sick:

Witam w zapowiadający się słonecznie i ciepło dzień :-)

Moje dziecko jest urocze- od kilku dni chodzi i powtarza 'moja mama' wskazując na mnie palcem :cool2: A rano mocno przytula, kiedy wychodzę do pracy. Po tym długim weekendzie strasznie za nim tęsknię :-(

Pocieszające, że wkrótce wakacje :-)

dziewczyny ale dostałam newsa.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
wygrałam konkurs na stanowsko w referacie marketingu a Urzędzie Miasta Legionowo :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wow!!! Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AniuSz. news faktycznie bombowy! Gratulacje :cool2: :cool2: :cool2: No to będziesz teraz panią urzędniczką ;-) Taka ciepła posadka ma swoje zalety- wiem coś o tym, bo mój łoś pracuje w resorcie finansowym :ninja2: Kończy robotę o 15-tej i korzysta z uroków wiosny ;-)

reklama
Do góry