reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej Elfiko:-)
witaj w klibie, też mam taki nastrój:baffled:
zapomniałam zapytać, dlaczego pytałas którego konkretnego dnia zalogowałam się do BB:confused:
bo tak sobie pomyslalam ze skoro jestes zalogowana dopiero dwa miesiace a masz juz tyle postów to szybko mnie dogonisz. Ja moich sie dorabiam od 2005 roku :-D

Kurcze, Maciek ma strasznie szorstkie ciałko na ręce od łokcia w górę od jakiegoś czasu. :-( Czy to może być alergia na coś? Nie zmieniałam proszku, ani płynu, więc to pewnie z jedzenia. tylko jak tu teraz wpaść od czego, skoro on wszystko je.
Maciejas ostatnio odkrył morele suszone. Chodzi za mną cały dzień i "Mamusiu Kjadu molelkę daj!!!":-)

Kurcze, Maciek ma strasznie szorstkie ciałko na ręce od łokcia w górę od jakiegoś czasu. :-( Czy to może być alergia na coś? Nie zmieniałam proszku, ani płynu, więc to pewnie z jedzenia. tylko jak tu teraz wpaść od czego, skoro on wszystko je.
Maciejas ostatnio odkrył morele suszone. Chodzi za mną cały dzień i "Mamusiu Kjadu molelkę daj!!!":-)
A może to te morele:confused: :confused: ale jak mu nie dać skoro tak ładnie prosi;-)
może być kłopot,żeby wyczaić z czego to uczulenie, skoro je wszystko:baffled:

reklama

Daria miała jakiś czas temu bardzo suchą skórę, odstawiłam oliwkę, posmarowałam kilka razy Nivea Baby i pomogło.

Do góry