reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia, a mogłabym zapytać ile razy musiałaś chodzić na tę depilację i ile w sumie Cię to kosztowało? Bo ja bym straaaaaaaaaaasznie chciała ale to pewnie bardzo, bardzo drogo, prawda?
Nenius, ja wolę nawet nie myśleć i na głos nie mówić, ile mnie to w sumie wyszło :-) Jak się to robi pojedynczo, to da się wytrzymać, ale jak podliczyłam, ile w sumie wydałam, to zrobiłam tak :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: No, ale w sumie zajęło to 1,5 roku, więc jak się rozłoży, to nie jest tak źle - tak sie przynajmniej przed sobą usprawiedliwiam. :-) Fakt jest taki, że to chyba najlepsza inwestycja w siebie, jaką zrobiłam w życiu.
W sumie łydki robiłam 5 razy, bikini 4 razy, a pachy 3 razy. To ile razy robisz zależy od typu włosa, no i ilości. Niektórym wystarcza tylko 3 razy, mi niestety nie starczyło.
Ceny jednego zabiegu u mnie w Tarnowie - w większych miastach pewnie jest drożej (powyżej 3 zabiegu płaci się 50%):
- łydki 400 zł
- bikini 300 zł
- pachy 300 zł

Ja kochane pakuję się z pracki i zmykam do domku. A wieczorkiem na gimnastykę, tak więc dziś już raczej nie zajrzę. Buziaki!!!!!
O rany, tak mi się przypomniało jak się razem gimnastykowałyśmy w ciąży z Maciejaskami i aż ci zazdroszczę :-) Dziewczyny ja to już jestem na 100% gotowa na drugą dzidzię :-) :-) :-)
Prosimy o fotki ślicznego brzuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klaudia, no cena depilacji niezła:szok: chyba juz wole zwykłą golarkę;-)
Ale zgadzam się, trzeba inwestowac we własne ciało, ja myslę dosyć poważnie nad laserowa korektą wzroku, a to także niezła sumka 4300zł za oboje oczu ( koszt bez wizyt dopuszczających do zabiegu itd, itp...):baffled:
No troszkę drogo, ale miałabym spokój do końca zycia..chyba:confused: czekam na Brunetkę, aż sie pojawi na BB, bo Ona podobno miała ten zabieg:tak: i czekam na jakiekolwiek info z jej strony:-)

Właśnie sobie zamówiłam taki strój. Kurcze mam nadzieję, że będzie na mnie dobry. Podoba się wam??

rita3qf5.jpg

I wiecie co? Zalogowałam się na intymna.pl jako mój mąż :-) i okazało się, że dostałam jako stały klient 3 % zniżki, hihi. :-D

Właśnie sobie zamówiłam taki strój. Kurcze mam nadzieję, że będzie na mnie dobry. Podoba się wam??

rita3qf5.jpg

I wiecie co? Zalogowałam się na intymna.pl jako mój mąż :-) i okazało się, że dostałam jako stały klient 3 % zniżki, hihi. :-D

hihihih 3%...
no no kochana ten Twoj łosieczek...
jak mowi gazelka ideał..........:cool2: :cool2:

Klaudia, no cena depilacji niezła:szok: chyba juz wole zwykłą golarkę;-)
Ale zgadzam się, trzeba inwestowac we własne ciało, ja myslę dosyć poważnie nad laserowa korektą wzroku, a to także niezła sumka 4300zł za oboje oczu ( koszt bez wizyt dopuszczających do zabiegu itd, itp...):baffled:
No troszkę drogo, ale miałabym spokój do końca zycia..chyba:confused: czekam na Brunetkę, aż sie pojawi na BB, bo Ona podobno miała ten zabieg:tak: i czekam na jakiekolwiek info z jej strony:-)
Anusia, napisz sobie do Brunetki na priva, ona ci wszystko powie, co i jak, bo nam na ostatnim spotkanku opowiadała ze szczegółami całą sprawę. Ja bym sobie też już dawno zrobiła korektę, bo też mam dużą wadę wzroku, ale niestety mam jaskrę, a to jest jedno z przeciwwskazań do tego typu operacji. Trzymam kciuki za to, cony ci się wszystko udało!!

reklama
Anusia, napisz sobie do Brunetki na priva, ona ci wszystko powie, co i jak, bo nam na ostatnim spotkanku opowiadała ze szczegółami całą sprawę. Ja bym sobie też już dawno zrobiła korektę, bo też mam dużą wadę wzroku, ale niestety mam jaskrę, a to jest jedno z przeciwwskazań do tego typu operacji. Trzymam kciuki za to, cony ci się wszystko udało!!
dzieki Klaudiu, a gdzie ja znajdę priva do Brunetki:confused:

Do góry