anusia_80
lipcowa mama 2005
Joasia:-) witam Warszawianko;-)
co słychać w stolycy ;-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nenius, ja wolę nawet nie myśleć i na głos nie mówić, ile mnie to w sumie wyszło :-) Jak się to robi pojedynczo, to da się wytrzymać, ale jak podliczyłam, ile w sumie wydałam, to zrobiłam tak No, ale w sumie zajęło to 1,5 roku, więc jak się rozłoży, to nie jest tak źle - tak sie przynajmniej przed sobą usprawiedliwiam. :-) Fakt jest taki, że to chyba najlepsza inwestycja w siebie, jaką zrobiłam w życiu.Klaudia, a mogłabym zapytać ile razy musiałaś chodzić na tę depilację i ile w sumie Cię to kosztowało? Bo ja bym straaaaaaaaaaasznie chciała ale to pewnie bardzo, bardzo drogo, prawda?
O rany, tak mi się przypomniało jak się razem gimnastykowałyśmy w ciąży z Maciejaskami i aż ci zazdroszczę :-) Dziewczyny ja to już jestem na 100% gotowa na drugą dzidzię :-) :-) :-)Ja kochane pakuję się z pracki i zmykam do domku. A wieczorkiem na gimnastykę, tak więc dziś już raczej nie zajrzę. Buziaki!!!!!
Joasia:-) witam Warszawianko;-)
Wow Czadowy, zajefajny, poprostu extraWłaśnie sobie zamówiłam taki strój. Kurcze mam nadzieję, że będzie na mnie dobry. Podoba się wam??
Właśnie sobie zamówiłam taki strój. Kurcze mam nadzieję, że będzie na mnie dobry. Podoba się wam??
I wiecie co? Zalogowałam się na intymna.pl jako mój mąż :-) i okazało się, że dostałam jako stały klient 3 % zniżki, hihi.
Anusia, napisz sobie do Brunetki na priva, ona ci wszystko powie, co i jak, bo nam na ostatnim spotkanku opowiadała ze szczegółami całą sprawę. Ja bym sobie też już dawno zrobiła korektę, bo też mam dużą wadę wzroku, ale niestety mam jaskrę, a to jest jedno z przeciwwskazań do tego typu operacji. Trzymam kciuki za to, cony ci się wszystko udało!!Klaudia, no cena depilacji niezła chyba juz wole zwykłą golarkę;-)
Ale zgadzam się, trzeba inwestowac we własne ciało, ja myslę dosyć poważnie nad laserowa korektą wzroku, a to także niezła sumka 4300zł za oboje oczu ( koszt bez wizyt dopuszczających do zabiegu itd, itp...)
No troszkę drogo, ale miałabym spokój do końca zycia..chyba czekam na Brunetkę, aż sie pojawi na BB, bo Ona podobno miała ten zabieg i czekam na jakiekolwiek info z jej strony:-)
Mi tam tylko jeden adorator w głowie, hihi!!!!!Wow Czadowy, zajefajny, poprostu extra
Bardzo mi się podoba Będziesz się opędzać od adoratorów:-)
dzieki Klaudiu, a gdzie ja znajdę priva do BrunetkiAnusia, napisz sobie do Brunetki na priva, ona ci wszystko powie, co i jak, bo nam na ostatnim spotkanku opowiadała ze szczegółami całą sprawę. Ja bym sobie też już dawno zrobiła korektę, bo też mam dużą wadę wzroku, ale niestety mam jaskrę, a to jest jedno z przeciwwskazań do tego typu operacji. Trzymam kciuki za to, cony ci się wszystko udało!!