reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jarek Kret dziś rano zapowiadal przepiękne lato: słoneczne i ciepłe :tak: :tak: :tak: :-D :-D ale nie wiem czy mozna mu wierzyć......

reklama
Jarek Kret dziś rano zapowiadal przepiękne lato: słoneczne i ciepłe :tak: :tak: :tak: :-D :-D ale nie wiem czy mozna mu wierzyć......

mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą :) Ja lubię ciepełko. Tylko zastanawiam się, czy w ciązy to nielepiej mieć chłodniejsze lato, żeby nóżki nie puchły.

Ja kochane pakuję się z pracki i zmykam do domku. A wieczorkiem na gimnastykę, tak więc dziś już raczej nie zajrzę. Buziaki!!!!!

Patrzcie jak mi żaba padła pierwsze jej zaśnięcie poza łóżeczkiem :)
p1000577dq3.jpg

Hihi Tusia Majeczka słodziak :tak: Weronika nigdy jeszcze nie zasnęła w taki sposób :no:

Elen fotki Julki piękne w galerii a powiedz kochana jaki masz program do fotek bo podpobaja mi sie takie opisane zdjęcia :tak::happy:

Czesc dziewczyny
U nas to samo - Maja od 5 dni bez dydka i jest ok. Mysłałam, że będzie ciężko a wcale nie było. Ja za to powiedziałam jej ze dydki oddalismy dla małej dzidzi bo Maja jest juz duza i nie potzrebuje a mała dzidzia potrzebuje no i że taka cacy z niej dziewczynka ze oddała. Nie pyta się o dyda tylko wieczorem jak się kładzie mówi - nie ma dyda.

Bravo dla Majeczki:-) :tak:

Elen fotki Julki piękne w galerii a powiedz kochana jaki masz program do fotek bo podpobaja mi sie takie opisane zdjęcia :tak::happy:

Elfiku! dziś już pedze do Julci i na mój wf ale jutro zdradzę Ci wielką tajemnice :cool2: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :-D :-D

PS. Dziękuję za komplementy :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: przekarzę :-D :-D

reklama
Do góry