reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Alka - no daj mu sie wyspac!!! Niech chlopak ma potem siłę na emocje związane z naszym forum, dzidziusiem i w ogóle. Ja gdybym mogla to bym więcej spala - od lipca już nie będzie tak dobrze  ;) ;D

reklama
Spi?O rety,ja to tak dlugo nawet jakbym mogla to bym nie umiala ;D.Za to moj mezus jak codzien od 5.00 na nogach.

no dobra ja juz podałam swój numer kobitce z grona...wysłałąm na adres podany w poście  z kontaktami :)mała mnie jakos znowu zaczyna kopac....jak był upał to nie bardzo miałą ochote na ruch ,a teraz to juz czuje ię  wysmienicie i mnie skopuje :)

Niania kiedys pisala,ze w szkole rodzenia im mowiono,ze porod mozna przyrownac do "ORGAZMU"-cos w tym jest... ;) :laugh:  Dzisiaj sobie przypominalam jak to w tedy bylo...Maniu,Niunka,Graszka czy wy moze po porodzie odczulyscie cos na rodzaj orgazmu?Niemusicie odpowiadac,wiem,ze to bardzo intymne pytanie...Ale faktycznie ja cos takiego mialam 2 lub 3 godziny po porodzie,taka ogromna fala i skorcze(to pewnie te obkurczajace macice)to uczucie bylo bardzo zblizone tyle ,ze silniejsze.Bardzo dziwne...Pytalam znajomej i ona tez mowila ,ze cos takiego jej sie przydazylo,czy to tak zawssze?hm...  ::) :laugh:

Gazelaczku sąsiad dzwonił do nas że podbitka nam pofrunęła z dachu ale nie wiem jak dużo odpadło.
Dobrze że to tylko podbitka a nie dachówki z dachu. Sąsiadowi komin się zawalił to dopiero ma kłopot.
Mariusz się bardzo zmartwił bo to następna sprawa którą trzeba się zająć.

Ja bym też wysłała swój numer ale jak w końcu robimy??
Wysyłamy na e-maila czy na forum jako prywatne wiadomości??

Oj Frida - to mam nadzieje ze za dużo wichura Wam nie napsocila. Ale fajny sąsiad, że zadzwonil!

A co do wysylania telefonow - to chyba bez roznicy gdzie wysylamy? Wiadomosci prywatne z forum przychodzą u mnie też na e-mail, więc na jedno wychodzi. U Was tez tak???

Wlasnie prowadze z Maciusiem dialog wewnątrzłonowy. Wczoraj polozna na szkole rodzenia o tym mowila. Nasz pierwszy krok - wlaczylam muzykę bobasa. Maly z wrazenia dostal czkawki!!! Myślicie, że to dobra oznaka? ;) ;D

Elfiko ja juz pisalam o tych puchnieciach dloni. Nic innego mi nie puchnie tylko te dlonie zwlaszcza jak sie budze to okropnie napuchniete. A w nocy to mi dretwieja.

reklama
Dobra baby wysyłam do każdej na e-maila mój numer komórki.

Mam nadzieję że się nie obrazicie a jak by co to skasujcie.

Do góry