reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam
Pogoda jest świetna oby tak dalej najlepiej do końca lipca
Co do palców to wydaje mi się że są jakby trochę spuchnięte ale ja tak zawsze mam jak jest gorąco no bo tak żeby było widać to raczej nie puchnę

reklama
Frida, to może być dobry pomysł, chociaz pamiętam, że nie każdy ma GG... No i zastanawialam sie jaki zrobic uklad, zeby kazdy podal swoj numer jeśli chce. Zastanawialam sie czy nie wykorzystac naszej listy kontaktowej i wtedy kazdy przeslalby na GG swoje namiary do osoby nastepnej na liscie. Ale w sumie sporo osob nie zagląda już do nas i taki uklad nie ma sensu... Moze podzielimy sie w grupy? Np. miastami/regionami i tam jakoś łatwiej dogadamy? Poza tym pewnie niektorzy i tak juz znają swoje numery, tak jak Ania G i Anitka. Macie jakies inne pomysly?

Frida, a jak z Twoim domkiem? Bardzo duze sa zniszczenia? Czy bardzo to opóźni budowe domu?

Cześć kobietki!!

Nareszcie upragniony chłód, zero słońca.

Kasiu i Anitko trzymam za was moje wielgachne piąstki! Oby wasze dzidzie jeszcze poczekały i nie śpieszyły się za szybko na ten świat!!

Wczoraj wieczorem zrobiliśmy sobie z mężem grilla na balkonie, do tego dla mnie piwko bezalkoholowe Poema di Caffe, mmhymmm.. pycha. Rzadko nam się zdarzają takie wspólne wieczory, bo mężulek ciągle zajęty pracą.

hmmm...faktycznie też jestem za tym ,żeby powymieniać się jakoś numerami tel.ale napewno nie na forum...troche strach bo wsumie każdy może poczytać prawda??

Moj mezul tez by pewnie pogadal... :).Ale ja juz moim numerkiem fonu sie podzielilam i wyslalam go po prostu jako prywatna wiadomosc do jednej osoby,mozna przeciez tez wyslac na meila...Przeciez nie trzeba do kazdej osoby wyslylac wystarczy do jednej.

oki doki kochane....wyśle swój numer jakiejś babce prywatnie....tylko nie zobowiązuje to oczywiście do niczego więc jeśli uraże to przepraszam z góry :)

Ha, Alka - niezłe z tą pestką  ;) ;D

Ale będzie numer gdy nasi faceci sobie ze sobą pogadają, hi hi Kto wie, może z tego powstanie nowy wątek??

A wlasnie - trzeba bedzie stworzyc nowy wątek - taki tylko na porody i nasze wypady do szpitala. Żeby inf nie ginęły w natłoku naszych - w końcu bardzo licznych  ;) - postów.

reklama
Faktycznie Gazelaczku jeszcze jeden watek bedzie trzeba stworzyc taki typowo polozniczy :)

Do góry