L
Lilka
Gość
Czesc dziewczynki!! Juz ide szukac tych numerów do wróżek,momento. A wiec: wróżby z run Edyta Ostrowska sms o treści:ED.SK.(wpiszcie pytanie) pod nr 7265.
Tarot Joanny Stawińskiej sms JS.SK.(pytanie) pod nr 7265.
Numerologia Małgorzaty Walickiej sms MW.SK.(pytanie) pod nr 7260.
Koszt każdego smsa to 2.44 zł.Ja miałam przeczucie ze to dziewczynka i tak dla jaj wyslalam do tych trzech i wszystkie to potwierdzily.Choc nie biore tego na 100% ,bardziej wierze swojej intuicji,ale byla to swietna zabawa
No wiec Tusiu zobaczymy co ci wyjdzie.Napiszcie potem czy wam sie zgadza z przeczuciami.
Maniu wyobraz sobie ze mi sie snilas!!!Hihhihihi
Niesamowite.Okazalo sie ze we snie bylas szwagierka mojej kolezanki i przyjechalas rodzinke odwiedzic.A ja cie znalam z widzenia.Ale z tego wszystkiego zapomnialam ci powiedziec ze sie z namy z tego forum
No i snilo mi sie jeszcze ze jak na ciebie patrzylam to mialas juz brzuszek jak w 5 miesiacu
:!:
A przyjechac chcemy nadal do USA tyle ze plany sie diamentralnie zmienily,bo tatusiek firme chce zalozyc i teraz swiat sie tylko kolo tego kreci :roll: Ale czekamy na wyniki loterii wizowej,moze akurat wylosujemy Zielona Karte :?
Pozdrawiam was wszyskie i piszcie co z tych czarow marow powychodzilo
buzka
Tarot Joanny Stawińskiej sms JS.SK.(pytanie) pod nr 7265.
Numerologia Małgorzaty Walickiej sms MW.SK.(pytanie) pod nr 7260.
Koszt każdego smsa to 2.44 zł.Ja miałam przeczucie ze to dziewczynka i tak dla jaj wyslalam do tych trzech i wszystkie to potwierdzily.Choc nie biore tego na 100% ,bardziej wierze swojej intuicji,ale byla to swietna zabawa
Maniu wyobraz sobie ze mi sie snilas!!!Hihhihihi
A przyjechac chcemy nadal do USA tyle ze plany sie diamentralnie zmienily,bo tatusiek firme chce zalozyc i teraz swiat sie tylko kolo tego kreci :roll: Ale czekamy na wyniki loterii wizowej,moze akurat wylosujemy Zielona Karte :?
Pozdrawiam was wszyskie i piszcie co z tych czarow marow powychodzilo