reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczynki!! Juz ide szukac tych numerów do wróżek,momento. A wiec: wróżby z run Edyta Ostrowska sms o treści:ED.SK.(wpiszcie pytanie) pod nr 7265.

Tarot Joanny Stawińskiej sms JS.SK.(pytanie) pod nr 7265.
Numerologia Małgorzaty Walickiej sms MW.SK.(pytanie) pod nr 7260.
Koszt każdego smsa to 2.44 zł.Ja miałam przeczucie ze to dziewczynka i tak dla jaj wyslalam do tych trzech i wszystkie to potwierdzily.Choc nie biore tego na 100% ,bardziej wierze swojej intuicji,ale byla to swietna zabawa :D No wiec Tusiu zobaczymy co ci wyjdzie.Napiszcie potem czy wam sie zgadza z przeczuciami.

Maniu wyobraz sobie ze mi sie snilas!!!Hihhihihi :D Niesamowite.Okazalo sie ze we snie bylas szwagierka mojej kolezanki i przyjechalas rodzinke odwiedzic.A ja cie znalam z widzenia.Ale z tego wszystkiego zapomnialam ci powiedziec ze sie z namy z tego forum :D No i snilo mi sie jeszcze ze jak na ciebie patrzylam to mialas juz brzuszek jak w 5 miesiacu :p :!:

A przyjechac chcemy nadal do USA tyle ze plany sie diamentralnie zmienily,bo tatusiek firme chce zalozyc i teraz swiat sie tylko kolo tego kreci :roll: Ale czekamy na wyniki loterii wizowej,moze akurat wylosujemy Zielona Karte :? :D

Pozdrawiam was wszyskie i piszcie co z tych czarow marow powychodzilo :D buzka

reklama
Czesc dziewczyny, ale fajne rzeczy piszecie... Jeszcze nie czuje ruchow mojego maluszka, ale chyba za wczesnie, chociaz doczekac sie nie moge. Snilo mi sie wiele razy, ze to dziewczynka, a potem przysnil mi sie raz chlopiec i sama juz nie wiem, kto mi w brzuchu siedzi. Brzuszek juz mam, ale mniej wiecej taki sam od jakichs dwoch tygodni - nieduzy, wieczorami rosnie. Ciotka mi uszyla takie fajne spodnie, w ktore sie miescimy bez klopotu i ktore beda rosly ze mna. Pozdrawiam goraco
Ania

czy Wy tez nie mozecie sie juz doczekac tego lipca? :D Bo ja bardzo, ale to bardzo:) A co do plci to mam mieszane uczucia, raz mi sie wydaje ze to bedzie dziewczynka a raz ze chlopak. Na razie moj maz mowi do brzuszka "maly" a ja "mala" bo w glebi duszy chcialabym corcie :wink: No, w kazdym razie mysle ze kolo marca bedzie juz wiadomo. Pozdrwaiam Was i Wasze brzusie i oby do wiosny....

dziewczny - wyslalam sms-a do Joanny Stawińskiej i odpisali, zeby podac jak najwiecej informacji, czyli chca kolejnego sms-a, za ktorego trzeba zaplacic :? Czy tez tak mialyscie? Nie wiem jakie podac informacje, przeciez nawet termin porodu nie jest pewny. Co jeszcze podac obok imion rodzicow i znaku zodiaku? O rany - pomożcie!!!
No i nie chcialabym tak bez konca wysylac sms-ow. Rozumiem ze potrzebuja jakis informacji zeby postawic tarota, ale same wiecie - to kosztuje :wink:

Ja też od samego początku byłam przekonana, że to dziewczynka... nawet śniło mi isę, że to córcia... ale ostatnio zaczynam mieć wątpliwości :-) i sama już nei wiem

Ja też wysłałam smsa do Stawińskiej ale nie odpisuję trudno tracę 2zł.Pamiętam że kiedyś już do niej pisałam i chyba ze 3 albo 4 tszeba było wysłać.Taraz nie ryzykuję :wink: wolę te pieniąszki na pampersy do Dorianka przeznaczyć :D

Gazelaczku ja też do niej orzed chwilką wysłałam :-) zaraz zobaczymy co i jak :-) może też bede musiala podać jakieś dodatkowe dane

najlepiej piszac pytanie podac te inne informacje :-)
wtedy moze bedzie tylko jeden
Ja podałam dodatkowo imiona rodziców date urodzenia maluszka i miejsce urodzenia

reklama
dostałam smsa o treści " prosze pania najelpeij jest to sprawdzić przez badanie usg ja nie jestem jasnowidzem tylko wróżka"

Do góry