reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
alka ale ci zazdroszczętego deszczyku u nas 47 w słonku a w pokoju 30!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kurcze ja tez bym chciała już poprac i poprasować moje ciuszki, poukładać wszystko do komody ale jeszcze troszkę za wcześnie, gdzie do końca lipca a już nie chcę myśleć o tym sierpniowym terminie (12)
a właśnie maluszek dostał zastrzyku energi (chyba po truskawach) i ładuje mnie po pęcherzu, ale ja uwielbiam jak on się tak rzuca
a właśnie maluszek dostał zastrzyku energi (chyba po truskawach) i ładuje mnie po pęcherzu, ale ja uwielbiam jak on się tak rzuca
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Kasiu mam nadzieję, że z Tobą wszystko dobrze... bo rzeczywiscie dziewne, ze Cię nie ma....
Ja kochane moja Babulki dziś zdycham w domu 30 stopni :-( piesio ledwo żyje za to kot :-) wygrzewa sie jeszcze na słoncu... :-) chyba uważa że jest dobrze ale zawsze mogłoby być cieplej ihihihihi :-)
Nie spałam w nocy wiec w cigu dnia uciełam sobie drzemke :-)
Gazelaczku skorzystałam z Twojej rady i namoczyłam włoski z taką mokra głową rzeczywiscie jest dużo chłodniej!!!
Kredytu nadal ani widu ani słychu :-( a teraz to sie obawiam, że nawet jak bedzie to ja na marszobiegi po sklepach już siły nie mam :-( i to mnie włąsnie najbardziej wkurza:-( przez internet wszystkiego nei da sie kupić... ech ech udusić :-(
No ale co tam... najważniejsze że dziś świadomosć mnie nie opuszcza bo wczoraj to miałąm wrażenie że odpływam chwilami....
bede lekarza gnebiła o cesarke na 10 lipca... dłużej nei wytrzymam
Ja kochane moja Babulki dziś zdycham w domu 30 stopni :-( piesio ledwo żyje za to kot :-) wygrzewa sie jeszcze na słoncu... :-) chyba uważa że jest dobrze ale zawsze mogłoby być cieplej ihihihihi :-)
Nie spałam w nocy wiec w cigu dnia uciełam sobie drzemke :-)
Gazelaczku skorzystałam z Twojej rady i namoczyłam włoski z taką mokra głową rzeczywiscie jest dużo chłodniej!!!
Kredytu nadal ani widu ani słychu :-( a teraz to sie obawiam, że nawet jak bedzie to ja na marszobiegi po sklepach już siły nie mam :-( i to mnie włąsnie najbardziej wkurza:-( przez internet wszystkiego nei da sie kupić... ech ech udusić :-(
No ale co tam... najważniejsze że dziś świadomosć mnie nie opuszcza bo wczoraj to miałąm wrażenie że odpływam chwilami....
bede lekarza gnebiła o cesarke na 10 lipca... dłużej nei wytrzymam
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a ja właśnie przygotowuję z siostra pokoje do przeprowadzki, ona ze swojego przeprowadza siętu na dół z dzieciaczkami na górze nie wyróbka totalna 32 stopnie!! a pot maluszkom ciurasem leje się po buźkach. więc oni będa mieszkaćna dole tu jest teraz "zimno" jakies 23 a na górze w dwóch pokojach my. teraz wszystkie graty chłopki nasze będa musieli poprzenosić, więc my przygotujemy z grubsza, bo oni do nocki w pracy biedaki
jest szansa na deszcz, choć słońce znowu wyszło :<
jest szansa na deszcz, choć słońce znowu wyszło :<
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
później spróbuję wkleić jakieś zdjątka może wyjdą
życzęwam deszczyku i lekkiego ochłodzenia
życzęwam deszczyku i lekkiego ochłodzenia