reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tak sobie uswiadomilam ze ostatnio duzo "starych" forumowiczech zniklo. Mam nadzieje ze wszystko u nich ok (Sylwia79, zabka, ania i..., luska, .....) - mam nadzieje ze to tylko brak czasu?

reklama
biedna anitka:(
i coś kaśki nie ma
a u nas bęzdie  PADAĆ!!! coś grzmi i takie wiatrzysko fajne no i słonko znikło. a teraz chyba idę pospać, bo dziś nie śpię coś od 5.30. no i kompa nie używam, bo burza.
buziaki

CZesc czesc
w koncu tu dotarlam  ;)
u nas dzis jeszcze weekend bo mamy swieto wiec leniuchowania cd  ;D

Anitko badz dzielnaaaa!!!! trzymam kciuki!!!!

ale laaaaaaaaaaadne zdjecia powklejalyscie nie moge oczu od Was oderwac :)

u nas od dzis pewnie upaly a tak sie cieszylam ze nas omijaja :p

Alka Tymcio juz rozrabia wiec chyba czuje sie lepiej ;) nadal jednak antybiotyki i siniaki na buzi...
wiecie co... dzieci maja niezmierzona ilosc energii, maly caly czas fika kozly biega i tanczy a ja czlapie za nim jak slon ;)

Witam poznym popoludniem, strasznie ciezko was nadgonic ;D
Pierwsze jak zaczelam czytac to mi sie Kaska rzucila, ze jej nie ma i az mi sie smutno zrobilo, bo ona przeciez stala bywalczyni, a tu caly dzionek nic??? :(  Faktycznie wspominala o szpitalu w razie jak jej bol nie przejdzie. Miejmy nadzieje, ze z nia i dzidzia wszystko w porzdku.
Pogodowo u nas zapowiadalo sie na piekny cieply dzionek, ale ostatecznie przyszla burza i deszcz, teraz juz ladnie.
Klaudia   te plamy na buzi sa podobno czeste u brzuchatek przebywajacych na sloneczku i nosza nazwe "ostudy". To wplyw zmian hormonalnych i wszystko znika po porodzie. Dobrze, ze u Ciebie tylko plammka jedna ;)

Gazelaczku, Agnieszko i Kolorowa kredko PIEKNE wasze brzuszki, takie wiosenne :D

Alka humor mi sie poprawia jak czytam, jak walczysz o kazda sztuke prasowanka ;D Pomysl, ze te ciuszki takie malutkie i  ze takie body dla maluszka to prawie za jednym przylozeniem zelazka masz wyprasowane, a pieluszki to mozna z zamknietymi oczkami ;)
Ja poki co musze proszek dla dzidzi kupic. 
Lilka jak dla mnie to Milena, nie ze Natalia to nieszczesliwe, bo to jakies glupoty, ale ze faktycznie byl szal na to imie swego czasu  i troche tych Natalii jest, chociaz imie ladniutkie. No ale wybor nalezy do Ciebie.

Mnie dzisiaj popołudniu też zmogło i spałam godzinę :)
Ania, jak bedziesz jeszcze miała kontakt z Anitką, to ucałuj ja od nas!!!!!!!!!!!!!
Alka! Możesz mi podrzucić trochę prasowania, bo ja bardzo lubię prasować :) Nienawidzę prać ręcznie i jak mam wyprać choćby biustonosz w rękach to szlag mnie trafia, ale za to prasowac uwielbiam :) Włączam sobie zawsze jakiś filmik i mogę prasowac i dwie godziny :)
Martuska, to mnie pocieszyłaś z tym, że ta plama zniknie :)

Co do "starych" lipcóweczek, to czy ja dobrze pamiętam, że Sylwia miała też iść do szpitala?

reklama
Anitko kochana trzymam kciuki byscie wytrzymali jeszcze troche do tego 26 tc. Trzymaj sie i twoja dzidzia.

Do góry