reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

trzeba powołac Komitet Obrony Elmo :tak: i wyrwac z rąk mordercy!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Napisał oliviaa
szwagier dostal dwa zawaly po rzad na stojaco:tak: :baffled:
:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

a z dobrych wieści: dostałam w pracy przeszefegowanie. skończyło sie na finansowym :dry: ale i tak jestem moc zadowolona :-) :-) :-) :-) :-) :-)
teraz musze pokazać, ze warto we mnie inwestować i w 2010, po skończonym kontrakcie, wysłać do Poznania :-) na stałe :-) :-) :-) :-)
ehhh, takie moje marzenia... :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

zapisuje sie do komitetu. dobrowolnie zglaszam sie do wykonania transparentow z wdzieczna buzka stworka i czerwonym napisem "LIPCOWECZKI NA POMOC ELMO!!!":laugh2:

gratuluje sukcesu w pracy!!!!!!:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
ja sie ze smiechu polalam jak uslyszalam o wyczynie szwagra.:laugh2: wiem, ze to powazna sprawa bo przedawkowanie wit d moze byc bardzo grozne. no ale znajac mojego szwwagra-panikarza.jakos mi sie cala sytuacja komiczna wydaje.:laugh2:

reklama
niezły plan Olivio!
ad. 1 wypadałoby pewnie raz na dwa tygodnie, co? ;-)
ad. 2 już co najmniej dwie osoby molestują admina :baffled: :baffled: :baffled: chociaż sie nie skarżyłam.:no: za bardzo... :-)
ad. 3 no teraz, to ewentualnie, mogłabym w związku z tym przeszeregowaniem.... :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

poprawka do punktu 1.z systematycznoscia zakladanej czestotliwosci sprzatania toalet na lotnisku- co dwie godziny;-)
poprawka do punktu 2. dwie to za malo. proponuje zalozyc nowy komitet! kazda czlonkini obowiazkowo codziennie powinna wyslac maila do administratora i uprzykszyc mu ciut zycie;-)
punkt 3. bez zmian;-) a zwlaszcza jak masz wolne srodki;-)

reklama
Do góry