reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
jeśli chodzi o LOST,
to ja właśnie oglądam na AXN 3 serię
i porzuciłam skazanego na ich korzyść,
więc w ogóle nie rozumiem Waszego bólu:-p :dry: :cool2: :confused: :nerd:

ostatnio na AXN(łosiek stwierdził,że przesadzam
trochę z tym programem,ale co tam,
coś czasem trzeba zobaczyć)............oglądałam taki 3 odcinkowy
serial(1 odcinek aż 90 minut)..........ZAGINIONY POKÓJ,
oglądała może któraś z Was?????...........nawet mi się spodobał,
tylko dlaczego taki krótki:-(

a i czekam na dalsze losy 4400,też lecą na AXN,
tylko te odcinki juz widziałam;-)

ja popijam (poza poranną, obowiązkową kawą) żeń-szeń z witaminami i łudze się, że doda mi werwy....:dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

a na sałatkę sama mam chęc :-p

Elen ja łykan BODYMAX( ma w sobie żeń-szeń)
i liczyłam na cuda..............no i miałam powera przez dwa tygodnie,
teraz mam bezsenne noce po tabsach,
a bez nich zawroty głowy...........i co robić:sick: :eek: :zawstydzona/y:

1. Bodymax od dawna nic mi nie pomaga :baffled:
2. Zaginiony pokój całkiem, całkiem. Ja oglądałam ostatnio Jericho, jakiś taki skrót bo dają teraz 2 sezon i musze przyznać, ze byc może..... :dry: :dry: :dry: :dry:
3. LOST - zawsze ;-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Cześć baby!

Body Max też na mnie nie działał tak jakbym tego chciała;-) Zrobiłam sobie prawie miesięczną przerwę w stosowaniu tego preparatu i od dziś zaczęłam z powrotem przyjmować. Teraz czekam na cuda hehe:szok::-D:-D:-D:-D
Może tym razem się uda ;-);-);-);-)

Co do poprawy humoru to na mnie najlepiej działa puszczanie kaski:cool2::cool2::cool2:
Wczoraj wybieliłam zęby i pomimo pewnego dyskomfortu związanego z nadwrażliwością przyszyjek od razu mi lepiej:-D:-D:-D:-D

A jeszcze jakbym tak sobie posadziła bratki na balkonie i poszła do fryzjera to byłabym już chyba w 7 niebie:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

Do góry