reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
daskaaaaa no nie moge, Ajra sliczna!!!!!!!
piekny psiaczek.....................

a z tym wstawaniem, no kochana jak sie ma dwoje małych dzieci trza zaiwaniac hehe

hejo
Weronika troche lepiej. Nadal ma goraczke ale tylko 37,3-37,8 ale jakos mniej marudzila popoludniu. Najgorszy ten katar, caly nosek czerwony oszczypany i non stop z niego kapie :sick:
bylysmy u lekarza, mala dostala syropek i krople do noska. Narazie bez antybiotyku i czekamy co sie bedzie dzialo dalej. Oby nic.

Daska psinka poprostu cudna, takiego kochanego pyszczka juz dawno nie widzialam :tak:

CZesc babeczki - pojawiam sie i znikam.

Ale psiaczek piekny i slodziutki - Dasaria slicznotki same u Ciebie w domku.

A ja dzis sie dowiedzialam ze bede mama chrzestna corki mojej siostry ciotecznej - bylam je dzis odwiedzic - Hania ma 14 dni i jest przeslodziutka. Czyli w tym roku bede podwojna mama:-) .
Na razie kobietki - zaraz bede miec gosci:)

hejo
Weronika troche lepiej. Nadal ma goraczke ale tylko 37,3-37,8 ale jakos mniej marudzila popoludniu. Najgorszy ten katar, caly nosek czerwony oszczypany i non stop z niego kapie :sick:
bylysmy u lekarza, mala dostala syropek i krople do noska. Narazie bez antybiotyku i czekamy co sie bedzie dzialo dalej. Oby nic.

Daska psinka poprostu cudna, takiego kochanego pyszczka juz dawno nie widzialam :tak:

Życzymy Weronice duużżżooo zdrówka i przesyłamy zdrowotne fluidki :-) :tak:

Leczcie się, bo taka piekna pogoda,że aż grzech siedzieć w domku :sick:
Dawidek dzisiaj szalał w piaskownicy, a ja wystawiałam buzię do słońca:-)
niech opala, opala....:-) :-) :tak:
mało brakowało, a bym się zaczęła rozbierać ....:laugh2: :laugh2: :laugh2:

a ku ku...pamieta mnie ktos jeszcze ??

cierpie ostatnio na chroniczny brak czasu. w pracy nie bardzo moge pisac, czasem cos przeczytam ale jest to rzadziej niz rzadko a w domu same wiecie jak jest.. w kazdym razie mam się dobrze Kuba tez.

Aniu , mówisz ze rozwiązanie moze byc juz za 3 tygodnie ...wow trzymam kciuki za Was oboje lub obie

Dasaria fajna psinka z tzw. poczciwym pyszczkiem

A ja dzis sie dowiedzialam ze bede mama chrzestna corki mojej siostry ciotecznej - bylam je dzis odwiedzic - Hania ma 14 dni i jest przeslodziutka. Czyli w tym roku bede podwojna mama:-) .
:)
Gratulacje, gratulacje..ja moją siostre namawiam bo mi obiecała ze kolejne dziecko ja podaje ale jakos się nie kwapi;-)

Dziewczyny zmykam do łózka:tak:
Jutro z samego ranka jadę do znajomej , będziemy plotkować cały dzień,
a Dawidek będzie miał raj, bo będzie się bawił cały dzień ze swoim rówieśnikiem, nowe zabawki i wogóle :cool2: ...oboje sie odstresujemy:laugh2: :laugh2:

Będę wieczorkiem :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich:-) :-) :-)

reklama
CZesc babeczki - pojawiam sie i znikam.

Ja również gratuluję :tak:
ciekawe ile razy mnie to spotka w tym roku, bo w sierpniu rodzi moja jedna szwagierka, a we wrzesniu druga...i dziwnym zbiegiem okolicznośći kolej wypada na mnie i na męża i to w obu przypadkach:confused: :szok: :szok:

Do góry