reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiku skoro Weronika tak pozytywnie reaguje na olejki to moze pomóż jej w chorobie lawendą, eukaliptusem lub drzewem herbacianym ??
no i gratuluje nocnikowego sukcesu.

a powiedz czemu Twój mąż tak zareagował na Lostów?? ja szczerze uwazam za dużo lepszy serial niz skazany...
Aniu.g w koncu zjarzyłam o co chodzi w emule i tez sobie sciągam (dzis juz 10 odcinek) :cool2: :laugh2:

reklama
Tak dotarł, dzień po naszym wyjeździe i święta spędził na poczcie:baffled:
Młoda cały czas każe mi go włączać i razem z nim tańczy hihi
Ja myślałam, że ten Elmo jest bardziej mięciutki, a to taka mechaniczna zabawka, raczej nie do przytulania. Pomyślałam sobie, że jak się kiedyś zepsuje mechanizm to go wypatroszę i wypcham jakimiś miękkimi szmatkami i wtedy będzie całkiem cool:cool2:
:szok::szok::szok::szok: matko kochana ratunku!!! mordercy elmowcy sa wsrod nas :szok::szok::szok::szok:
wypatroszyc takiego slodkiego futrzaka, kto to widzial noooooo:wściekła/y:

Elfiku skoro Weronika tak pozytywnie reaguje na olejki to moze pomóż jej w chorobie lawendą, eukaliptusem lub drzewem herbacianym ??
no i gratuluje nocnikowego sukcesu.

a powiedz czemu Twój mąż tak zareagował na Lostów?? ja szczerze uwazam za dużo lepszy serial niz skazany...
Aniu.g w koncu zjarzyłam o co chodzi w emule i tez sobie sciągam (dzis juz 10 odcinek) :cool2: :laugh2:
czesc Aniu, juz zamowilam :tak: odpowiednie olejki :tak:
jeszcze raz wielkie dzieki :elvis::elvis::elvis:
a co do Lostow to pewnie Grzesiu przeciwko samemu serialowi nie ma nic a jedynie nie podoba mu sie wizja mnie siedzacej przez kolejne dwa tygodnie (albo dluzej) do 1szej w nocy przed tv :baffled::eek::-p hihi chyba Go rozumiem :tak:

oki ja sie zegnam na dzisiaj.Z racji ze skonczylam swoj "skazany" pochlaniacz czasu to wykorzystam okazje i pojde spac o przyzwoitej godzinie :-p

Jeszcze tylko ..... serdeczne dzieki za wszystkie elwiski caluski i zyczenia zdrowia dla mojej malej dziewczyny :elvis::elvis::elvis:

Elfik to dobrze,że nie macie od razu antybiotyku
trzeba mieć nadzieję,że to malutka infekcja
i szybciorem minie:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Dasaria psinka słodziutka,masz kochana samozaparcie,
ja teraz nie zdecydowałabym się jeszcze na psiaka;-) :tak: :-)

AniuSz dlaczego miałybyśmy Ciebie nie pamiętać,
zaglądaj do nas kiedy,tylko bedziesz miała wolną chwilkę:elvis: :tak: :-)

wszystkim ciociom Otylka dziękuje :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

lecę lulu kochane,bo rano jestem nieprzytomna
i wciąż nie mogę dojść przyczyny tego stanu;-) :tak: :-)

Dobranoc lipcówki:elvis:

czas spojrzec prawdzie prosto w oczy-mam w rodzinie jednego gapcia i jednego lekomana:-( :no: :-( szymek dostaje 10 kropli profilaktycznie wit c i jedna wit d.
wczoraj z rana moj szwagier rozkosznie jak co rano podniosl buteleczke z witaminka i blekitna lyzeczke, nakapal 10kropli i wpakowal malemu prosto w dziub. po chwili sie zorientowal, ze zabula wlasnie konczy zlizywanie z blekitnej lyzeczki WIT D!:szok: :szok: :no: :eek: :eek: nagla interwencja okazala sie fiaskiem- nic nie dalo sie uratowac. tak wiec maly cpunek dostal dziesieciokrotna dawke dzienna:szok: szwagier dostal dwa zawaly po rzad na stojaco:tak: :baffled:

Witajcie:)

a oto mój "budzik":cool2: :cool2::-p ;-) :
piękny piesek!!!! :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: też bym sobie zafundowała, ale...

i ja sie z tą opinią zgadzam :tak: :tak: :tak: :tak:

:szok::szok::szok::szok: matko kochana ratunku!!! mordercy elmowcy sa wsrod nas :szok::szok::szok::szok:
wypatroszyc takiego slodkiego futrzaka, kto to widzial noooooo
trzeba powołac Komitet Obrony Elmo :tak: i wyrwac z rąk mordercy!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D

szwagier dostal dwa zawaly po rzad na stojaco:tak: :baffled:
:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

a u mnie standard z rana: Julka wstała przed 4, M spał do 7, właśnie zalałam sobie kawę zimną wodą :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
a z dobrych wieści: dostałam w pracy przeszefegowanie. skończyło sie na finansowym :dry: ale i tak jestem moc zadowolona :-) :-) :-) :-) :-) :-)
teraz musze pokazać, ze warto we mnie inwestować i w 2010, po skończonym kontrakcie, wysłać do Poznania :-) na stałe :-) :-) :-) :-)
ehhh, takie moje marzenia... :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

ja tez chce na boba!!!!!!:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
Elen ja mysle ze ta twoja cierpliwosc jakos nie dziala. proponuje rozwazenie nastepujacych opcji:
1. zorganizuj bunt! z systematycznoscia sprzatania toalet na lotnisku slij maile domagajac sie dostepu;-)
2. administrator na bank ma jakas dobra dusze na soba, ktorej mozna by sie jak za starych przedszkolnych czasow poskarzyc, a ktora by go/ja zmobilizowala ciutenke;-)
3. wersja dla silnie zdesperowanych-zapalac im/przekup;-)
powodzenia:-)

reklama
niezły plan Olivio!
ad. 1 wypadałoby pewnie raz na dwa tygodnie, co? ;-)
ad. 2 już co najmniej dwie osoby molestują admina :baffled: :baffled: :baffled: chociaż sie nie skarżyłam.:no: za bardzo... :-)
ad. 3 no teraz, to ewentualnie, mogłabym w związku z tym przeszeregowaniem.... :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Do góry