reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

reklama
aj widzicie jak to jest zawsze chwalilam moja tesciowa, ze taka fajna z niej babka, ale od jakiegos czasu wszystko sie zmienilo. mieszkamy z nia juz z 5 lat i teraz jak jestem w ciazy (choc zawsze plakala, ze ona chce wnuka) stala sie dla mnie gorsza. Niewiem czy boli ja to, ze ja nic nie robie w domu? , ze wiekszosc czasu leze, ale przeciez ja mam ciaze zgrozona i tak powinno byc. Ona duzo robi w ogrodku i w kuchni, a ja jej teraz nic nie pomagam moze o to jej chodzi. Niewiem i nie chce mi sie z nia gadac, bo naprawde jest okropnie dla mnie nimila i sie co chwila mnie czepia byle bzdury. Dobrze ze za miesiac bedzie nas dzielilo pietro niz tylko drzwi od pokoju.
Dziewczyny kupilam dzis dzidzi kilo fajnych ciuszkow i sobie buty, ktore raczej po ciazy bede nosic. No bo tak jakos mi do brzucha nie pasuja, a tak mi sie podobaly. Zawsze takie chcialam. Dlugie trampki przed kolana bialo-rozowe.

To nareszcie ja ::)
Jutro jeszcze caly ciezki dzien pracy i remont zakonczony, ciekawe tylko kto mi to wszystko posprzata??????????????????/
Ja sie w sumie czuje takim darmozjadem bo malo co robie a nogi mnie tak bardzo bola ze wytrzymac sie nie da :-[ :-[ :-[
Jutro ma byc jeszcze cieplej wiec juz sie tego boje,
Tusiu gratuluje zakupow, a swoja droga to pewnie masz juz niezly arsenal tych ubranek co?
Maniu ciesze sie ze Tymus jakos sie trzyma, zal mi go strasznie wiec daj mu buziaka ode mnie :)
Dziewczyny a jak sie robi sos beszamelowy? Ja nalesniki to tylko na slodko jadam , no chyba ze z brokulami ale o takim sisie to nie slyszalam.
A pieluszki trzeba prac i prasowac tak samo wszystkie inne ciuszki ktore beda mialy bezposredni kontakt ze skorka maluszka

Elfiko sos beszamelowy robię zawsze na oko roztapiam pół kostki masła, dodaję śmietanki i do tego wrzucam ser no i solę troszkę razem to wszystko gotuję aż się ładnie ser roztopi ;D

dokładny przepis znajduje się na pudełkach od makaronu do lasani

idę spac dobrej nocki wszystkim życzę :laugh:

Dzieki za przepis, ja tez ide spac ale ciekawe czy zasne tak mnie te nogi bola ze ajjjajaja
pa mamusie :)

a nas to chyba jakis pech pzesladuje :-[ :-[ :-[ Tymcio dzis spadl (niestety to sa skutki jego ostatnich nabytych umiejetnosci ) z fotela i tak fatanie ze krew z dziasla i noska sie lala, ja bylam od niej brudna, Tymcio i podloga :-[ :-[
na cale szczescie bylo wiecej krzyku niz to bylo warte... ale nerwy mam dzis na wodzy co odbilo sie na brzuszku bo caly czas mnie boli :-[ i w pewnym momecie juz widzialam siebie rodzaca ....aj niech sie ten tydzien juz skonczy...

ja zawsze sos beszamelowy sknoce :p
a lasanie zrobilam dwa dni temu ;D ;D ;D i juz bez beszamelu tylko z mozarella, szpinakiem, pieczarkami, cebula, sosem pomidorowym i twarozkiem ;D ;D

ide pd prysznic moze ten moj brzucholek sie troszke rozluzni i chyba na prawde jutro spakuje torbe do szpitala
dziewczyny dobrej nocki :-*

Maniu kochana uwazajcie tam na siebie.
Ale mnialam sen. Snilo mi sie ze bylam na molo i spotkalam Ale i jeszcze jakies dwie dziewczyny, ale nie pamietam ktore to z was byly. I sobie pstrykalysmy zdjecia, potem plywalysmy. Ach te molo i woda za mna chodza tak od wczoraj.

reklama
A ja nie mialam zadnych snow bo tak jak przypuszczalam wczoraj prawie cala noc nie spalam :-[
Nogi mnie bolaly bola i beda bolec :-[
Maniu rzeczywiscie lepiej niech sie ten tydzien juz skonczy, biedny Tymulek :-[ :-[ :-[
Taki ma slodki buziaczek i teraz poturbowany :-[ :-[ :-[ a Ty tez musisz o sieboe dbac!!!! Ale wiesz co? Lepiej juuz spakuj ta torbe do szpitala, ja sobie spakowalam i jakos tak wewnetrznie sie lepiej czuje wiec polecam ;)
A dzisiaj mamy koncowke remontu, trzymajcie kciuki zeby nam sie udalo do wieczora z tym uwinac , ufff ale dzisiaj goraco ::)
milego dnia mamusie ;)

Do góry