reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej dziewczęta!

A za mną koszmarne Święta z płaczem, odmawianiem jedzenie i picia... Leki muszą być strzykawką wlewane na siłę przy potwornych protestach. Wczoraj w ciągu dnia była poprawa, nawet Daria sama wyjadała groszek i kukurydzę z sałatki, ale wieczorem jak przyszlo do podawania leków to koszmar zaczął się na nowo :-( . A w nocy płakała tak przeraźliwie... Usnęła wreszcie wożona w wózku. Rety, ile jeszcze???

Co tu takie pustki? Nikt mnie na duchu nie podtrzyma???

Poważnie to nie jest tak źle. Rozmawiałam z moja mamą, mała rano bawiła się, nie płakała. Przed 11 poszła spać (co mnie wcale nie dziwi po tych cyrkach nocnych). Oby z każdą chwilą było lepiej bo chcę już z powrotem moje kochane, grzeczne dziecko.

nenius - jestem i podtrzymuję na duchu :-)
nie będzie źle, Darii apetyt wróci a płacze miną :tak: a kiedy tylko zakończycie lekastwową kuracje wróci Twoje dawne grzeczne dziecko :-) :-)

nenius zdrówka dla małej życzę

W maju jestem zaproszona na komunię i nie mam bladego pojęcia co się na taką imprezę kupuje i za ile:baffled: :eek:
Ostatnio na komunii byłam jeszcze z rodzicami i wtedy takiego problemu nie miałam bo nie ja się o prezent martwiłam
Może, któraś z Was wie coś na ten temat, byłamym bardzo wdzięczna

Wiki - rozumiem, że nie jesteście chrzestnymi, tylko "normalnymi" gośćmi? a bohater dnia to dziewczynka czy chłopiec? no i w ogóle jak blisko z nimi jesteście?

reklama
nenius zdrówka dla małej życzę

W maju jestem zaproszona na komunię i nie mam bladego pojęcia co się na taką imprezę kupuje i za ile:baffled: :eek:
Ostatnio na komunii byłam jeszcze z rodzicami i wtedy takiego problemu nie miałam bo nie ja się o prezent martwiłam
Może, któraś z Was wie coś na ten temat, byłamym bardzo wdzięczna

Dziękuję

Co do komunii to chyba za bardzo nie pomogę, już kilka lat nie byłam... Kiedyś to tata chrzesny kupował np. rower... A taki "zwyczajny gość"? Nie wiem, coś z biżuterii:confused: :confused: :confused: . O ile to dziewczynka;-)

Do góry