Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Dużo zdrówka zyczę :-)Hej!
Moja Daria ma zapalenie jamy ustnej:-( . Dostała różniaste lekarstwa. Pewnie włożyła do buzi brudne paluszki i tyle....
Więc jednak od aft na języku może być gorączka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo zdrówka zyczę :-)Hej!
Moja Daria ma zapalenie jamy ustnej:-( . Dostała różniaste lekarstwa. Pewnie włożyła do buzi brudne paluszki i tyle....
Więc jednak od aft na języku może być gorączka.
Ufff, to dobrze, ze już wiesz o co chodziło z tą gorączką. Życze szybkiego powrotu do zdrowia :-)
Dużo zdrówka zyczę :-)
Ja tez zycze zdrówka dla córeczki,Biedna musi sie meczyc bo takie zapalenie bardzo boli :-(Dziękuję w imieniu Daruni :-)
Ja tez zycze zdrówka dla córeczki,Biedna musi sie meczyc bo takie zapalenie bardzo boli :-(
Nienius a moze nam pokażesz swoja córcie co?
Nienius mój Dawidek tez to miał jesienią, Współczucia !!!
Trwało to prawie 3 tygodnie, smarowałam mu całą buzię fioletem, temperatura dochodziła do 40 stopni, nic nie chciał jeść i pić, bo tak go bolało :-( Praktycznie wszystko wlewałam mu strzykawką do buzi, bo gdyby sie odwodnił, to czekałby nas szpital.A w nocy to dopiero była MASAKRA !!! chciał smoczek, a nie mógł ssać,więc automatycznie nie mógł zasnąć, i tak na całą noc to spał ze 2 godzinki. W ciągu dnia tylko na rękach i płacz. Uspakajał się dopiero po czopku przeciwbólowaym i wtedy troszkę drzemał.....
Nie oszczędzaj Małej środków przeciwbólowych, wtedy troche lepiej to będzie znosić :-)
Rety, ale mnie wystraszyłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gorączka też przez 3 tygodnie????? U nas jeszcze nie jest tak źle. W nocy trochę się budzi ale generalnie śpi. Niektórych rzeczy nie je, ale niektóre (np. wędzoną makrelę dzisiaj na śniadanko) je z apetytem. Pije mniej niż wcześniej, ale jednak pije. Tych krostk nie ma dużo - tak ze 4, więc może jak szybko dostanie leki to jej się choroba nie rozwinie dalej....? Moja siostra właśnie przez takie zapalenie odstawiła się od smoczka, więc może jakieś "szczęście w niszczęściu"