reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

AAA zapomniałam napisać, że nasza lekarka stwierdziła,że Dawidek praktycznie zdrowy, gardło czyste, oskrzela też. Podobno to jakies kilkudniowe przeziębienie i skończyło się na syropie :-)
katar juz coraz mniejszy, kaszle tez juz mnie :-) ;-)

uff....

reklama
W związku z tym ze pewnie już nie będę miała kiedy sie tu pojawić już dziś chciałam złożyć Wam życzenia...

chickeggswb2.gif

Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy,
elamb6yg0.gif
suto zastawionych stołów,

dużo wody w poniedziałek,
ebunny12dp0.gif

ebunbsktru9.gif
bogatego zająca i jak najmilszych spotkań

w gronie przyjaciół i rodziny życzy...
ebunny29kj1.gif

Niuńka z rodziną
elamb7dl0.gif

echick11amf3.gif

Aaaaa... i zapomnialam sie pochwalić - wczoraj odebrałam klucze do nowego mieszkanka :-) :-) :-) :-) :-) W koncu mogę je swobodnie pooglądać i porządnie zaplanować remont. Gdzies za 2-3 miesiące planujemy przeprowadzić się :cool2:
Gazelka, gratulacje ogromne!!! Nareszcie się udało!!! Teraz czekamy na zdjęcia :-)

621.JPG

Kochane życzę Wam wspaniałych świąt spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół
Smacznego jajka, mokrego dyngusa i dużo prezentów od zająca

Edyta z rodzinką

Moje kochane!!!!!
Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
W prawdziwie wiosennym nastroju
Smacznego jajka i pogody ducha
Życzy wam Tusia z całą swoją rodzinką.

Cześć;-) :-D :tak:

Dziewczyny, wyjezdzacie gdzies na swieta? My tylko w niedziele odwiedzimy rodzicow Rafała, a poza tym bedziemy w domku.

Aaaaa... i zapomnialam sie pochwalić - wczoraj odebrałam klucze do nowego mieszkanka :-) :-) :-) :-) :-) W koncu mogę je swobodnie pooglądać i porządnie zaplanować remont. Gdzies za 2-3 miesiące planujemy przeprowadzić się :cool2:

Ja jestem na maxa wyjechana i na maxa urobiona :szok: :zawstydzona/y:
Odpocznę pewnie hmmm jak wrócę do domu:baffled:

Gazelka super, że macie już klucze w graści:tak: :tak:
Ach, zazdroszczę Ci trochę tego całego rozgardiaszu:tak: :tak:
Mi remont kojarzy się nieodłącznie z Julcią w brzuchu:cool2: :-D

Ponieważ nie dysponuję tutaj żadnymi obrazkami pozwolę sobie podłączyć się pod życzenia Wiki, w sumie to podpisuję się odkładnie pod wszystkim co napisała hihi;-) ;-)

621.JPG

Kochane życzę Wam wspaniałych świąt spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół
Smacznego jajka, mokrego dyngusa i dużo prezentów od zająca

Edyta z rodzinką;-) ;-)

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Cześć babeczki:)
Melduję, że u nas wszytsko oki.:tak:
A że pewnie nie zajrzę tu dziś aby cokolwiek popisac, chciałam złozyc wam zyczenia Wielkanocne:
532lv0.jpg

Cześć babeczki:)
Melduję, że u nas wszytsko oki.:tak:
A że pewnie nie zajrzę tu dziś aby cokolwiek popisac, chciałam złozyc wam zyczenia Wielkanocne:
532lv0.jpg

Edytko mam nadzieje ze nie masz mi za złe ze się podłacze...bo tym razem zgadza się dokładnie z moją sytuacją;-) . Buziaki Babeczki i mam nadzieje ze niebawem wróce na BB:elvis:

reklama
Hej dziewczyny :-)
ja także chcę się dołaczyc życzneiami,

"Niech te Święta, które niosą odrodzenie duchowe, napełnia Was spokojem i wiarą,dadzą siłę w pokonywaniu trudności i pozwolą z ufnościa patrzeć w przyszłość "

Wszystkiego dobrego :-)
Ania i Dawidek

Do góry