reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hihi jaki szeroki wachlarz emocji koleżanka przedstawiła :-p:cool2:

Julka rozrabia u babci jak pijany zając, dziś zaczęła wchodzić na krzesła i później na stół (Dasa;-)), stłukła butelkę prefum, nabiła sobie limo pod okiem, ubierała mnie w różaniec i w babcine korale, położyła mi na głowie karton soku grapefruitowego a później o mało nie wybiłam sobie oka na podstawionym przez nią kiju od szczotki:-D :szok: :szok: :szok:
A do tego "biegała" (Dasa:-D :-D) po dworze za jakimś dzikim kotem i woła ijał ijał (miau miau) tsieba jeko (mleko) mniam mniam:szok: :szok: :szok:

tseba tseba sie wysilic żeby to sobie wyobrazic- Takie grzeczne dziecko a matka tutaj bzdury o Nim wypisuje nu nu mama :wściekła/y::no:

wczoraj byłam na ostatnich przedświątecznych zakupach i musze powiedziec jedno M A S A K R A :no:
Nie pamietam która z Was tak bardzo nie lubi tych tłumów w hipermarketach ale w kazdym bądz razie ostrzegam. Ludzi masa, pólki w połowie puste, powtarza sie dokładnie to co w grudniu miało miejsce. Szaleństwo :eek:

Martusiu mam do Ciebie pytanie techniczne hih - powiedz mi kochana kiedy Aluś zacząl wołac,ze chce sikac? Po ilu dniach?
Weronika już sie pogodziła z tym,ze sikamy tylko do nocnika lub kibelka i na moje hasło- Idziemy zrobic śii biegnie do wc i ładnie sie za kazdym razem załatwia ale sama nie woła nigdy. Hmm moze cos zle robie?

Hej!

Moja Daria ma zapalenie jamy ustnej:-( . Dostała różniaste lekarstwa. Pewnie włożyła do buzi brudne paluszki i tyle....

Więc jednak od aft na języku może być gorączka.

Hej!

Moja Daria ma zapalenie jamy ustnej:-( . Dostała różniaste lekarstwa. Pewnie włożyła do buzi brudne paluszki i tyle....

Więc jednak od aft na języku może być gorączka.
Ufff, to dobrze, ze już wiesz o co chodziło z tą gorączką. Życze szybkiego powrotu do zdrowia :-)

reklama
mi też :confused: szczególnie dziś
ale czekam i licze na to, że to sie zmieni.

mój znajomy mawia: "szczęście nei świnia nad ranem się odwróci"
myślę, że z tym będzie podobnie

Do góry