reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
hihi jaki szeroki wachlarz emocji koleżanka przedstawiła
;-) ;-)
Julka rozrabia u babci jak pijany zając, dziś zaczęła wchodzić na krzesła i później na stół (Dasa;-)), stłukła butelkę prefum, nabiła sobie limo pod okiem, ubierała mnie w różaniec i w babcine korale, położyła mi na głowie karton soku grapefruitowego a później o mało nie wybiłam sobie oka na podstawionym przez nią kiju od szczotki
A do tego "biegała" (Dasa ) po dworze za jakimś dzikim kotem i woła ijał ijał (miau miau) tsieba jeko (mleko) mniam mniam
tseba tseba sie wysilic żeby to sobie wyobrazic- Takie grzeczne dziecko a matka tutaj bzdury o Nim wypisuje nu nu mama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Elen a skąd wiesz,że nie masz?niestety nie mam
ale czekam cierpliwie, dzięki za pamięć :-)
Sprawdzałas?
elfiko
lipcowe mamy ´05
wczoraj byłam na ostatnich przedświątecznych zakupach i musze powiedziec jedno M A S A K R A
Nie pamietam która z Was tak bardzo nie lubi tych tłumów w hipermarketach ale w kazdym bądz razie ostrzegam. Ludzi masa, pólki w połowie puste, powtarza sie dokładnie to co w grudniu miało miejsce. Szaleństwo
Nie pamietam która z Was tak bardzo nie lubi tych tłumów w hipermarketach ale w kazdym bądz razie ostrzegam. Ludzi masa, pólki w połowie puste, powtarza sie dokładnie to co w grudniu miało miejsce. Szaleństwo
elfiko
lipcowe mamy ´05
Martusiu mam do Ciebie pytanie techniczne hih - powiedz mi kochana kiedy Aluś zacząl wołac,ze chce sikac? Po ilu dniach?
Weronika już sie pogodziła z tym,ze sikamy tylko do nocnika lub kibelka i na moje hasło- Idziemy zrobic śii biegnie do wc i ładnie sie za kazdym razem załatwia ale sama nie woła nigdy. Hmm moze cos zle robie?
Weronika już sie pogodziła z tym,ze sikamy tylko do nocnika lub kibelka i na moje hasło- Idziemy zrobic śii biegnie do wc i ładnie sie za kazdym razem załatwia ale sama nie woła nigdy. Hmm moze cos zle robie?
nenius
Przyjaciółki 2008
Hej!
Moja Daria ma zapalenie jamy ustnej:-( . Dostała różniaste lekarstwa. Pewnie włożyła do buzi brudne paluszki i tyle....
Więc jednak od aft na języku może być gorączka.
Moja Daria ma zapalenie jamy ustnej:-( . Dostała różniaste lekarstwa. Pewnie włożyła do buzi brudne paluszki i tyle....
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Elen a skąd wiesz,że nie masz?
Sprawdzałas?
sprawdzałam
wczoraj z pomoca Joasi przeprowadziłyśmy test, który wypadł very niekorzystnie
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Ufff, to dobrze, ze już wiesz o co chodziło z tą gorączką. Życze szybkiego powrotu do zdrowia :-)Hej!
elfiko
lipcowe mamy ´05
ujjj to mi smutno :-(sprawdzałam
wczoraj z pomoca Joasi przeprowadziłyśmy test, który wypadł very niekorzystnie
reklama