reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Elf- Weronika chodzi w samych majtkach?????????????:szok: :szok: :szok:

hihi Dasa tak ciepło to w domu nie mam
Ma na majtkach jeszcze rajstopki albo spodnie i skarpetki.

Moja córka postanowiła sama się oduczac noszenia pieluch, bo dziś rano kazała mi abym ściągnęła jej pieluchę i posadziła ją na kibelek(mamy nakładkę dla dzieci) i zrobiła kupe i siku :szok: :szok: :szok: :szok: . Potem jeszcze raz wołała siku i znów posadziłam ją na kibelek i było siku, teraz poszła spac to na wszelki wypadek założyłam jej pieluchę.
Jestem bardzo tym zaskoczona, że Daria sama zdecydowała sie na taki odważny krok :cool2: :-p :-) .
:szok: no tak , ja tu zasuwam ze ścierą i walcze z zasiuranym mieszkaniem a wystarczyłoby poczekac az dziecko samo decyzje podejmie własciwą :-p
Dasa co dodajesz Darii do mleka hes? ;-)

a ja czekam aż zrobi się cieplej, najlepiej, żeby mała mogła biegać w samych majteczkach po dworzu. Wtedy ilość koniecznego prania i sprzątania zostanie zredukowana do minimum :-p . Będę musiała zaangażować do tego dzieła moją mamę, żeby zmieniała majteczki gdy ja będę w pracy.;-)
No własnie ja sie obawiam tego,ze w naszym klimacie lato tak piękne i słoneczne przez całe dwa miesiace jest rzadkością i dlatego zabrałam sie za to już teraz i ponosze koszty związane z nadmiarem prania.
ale mam nowa pralke wiec jakas tam frajda jest :-p;-):tak::laugh2:

reklama
jupppiii! siedemsetny post!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
potworne pustki tu dzisiaj - chyba wszystkie pichcicie już świąteczne potrawy :-)
Elfiku - całym (zazdrosnym) sercem cieszę się z (Twojej) nowej pralki :tak: :tak: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

zmykam do mojego Serduszko, bo pewnie steskniła sie za mamusią....

hej:-)

ja tylko na chwilke!
nie mam na nic czasu teraz, ale podczytuje sobie!!!

elfik gratki za sisianie tam gdzie trza!!!!

daska :elvis::elvis: dla Darci za madrosc i roztropnosc hehe, ma to chyba po tatusiu ;-);-):tak::tak:

nie doczytałam dalej.........
pozniej zasiade i poczytam, a teraz zmykam
do pozniej!!

hihih który który?? Ja tam wole facetów w stylu Lincolna ale jak ten cały Michel tak spojrzy,no tak GŁĘBOKO to aż mam ciarki na plecach wrrr :-p
Dodam,że ja oglądam sama bez G wiec moge bardziej przezywac hihih :-p:cool2:
Mi się ten Michael podoba :-) Oglądam filmik z mężulkiem i normalnie muszę się powstrzymywać strasznie od wzdychania, hihi :-D

A skąd wy macie Prison Break:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Ja też chcę:tak: :tak:
A gość przystojny na maxa:tak: :tak: :tak:
Mi koleżanka przyniosła 2 serie . Jeszcze nam zostało... 8 odcinków :-)

elfiko! ja własnie doszłam do wniosku, że choć jestem na 100% przekonana o konieczności porzucenia pieluchy to jednak niestety nie spędzam z Julką całego dnia :no: i pewnie dopiero kiedy wezmą ze dwa tygodnie urlopu bede mogła sie NAPRAWDĘ zabrac do majtkowania :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: bo teraz to takie trochę bez sensu zakładanie jej majtek na 3 godziny dziennie a potem znów pozostałe 21 z pieluchą :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
Ja właśnie też bardzo bym chciała już się wziąć za to na poważnie, ale kurcze tak jak Elen nie jestem z Maćkiem cały czas i raczej nie wyobrażam sobie teściowej podejmującej takie "wyzwanie". :no: Z początku miałam plany, żeby się za to wziąć w wakacje, ale wasze sukcesy strasznie mnie dopingują i też bym już tak chciała. Tylko najpierw trzeba by kupić jakieś majteczki. :-)

oglądnęłam skazanego, ale się wkurzyłam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :cool2: :-p ;-)

:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
:angry: :angry: :angry: :angry: :frown: :frown: :frown:

Hej babki :-)

Wiki- ja mam z Gdańska :-D :-) :-p :cool2: ;-) ;-)

:-p :-p :-p :-p :-p :szok: :szok: :szok: :szok:

Moja córka postanowiła sama się oduczac noszenia pieluch, bo dziś rano kazała mi abym ściągnęła jej pieluchę i posadziła ją na kibelek(mamy nakładkę dla dzieci) i zrobiła kupe i siku :szok: :szok: :szok: :szok: . Potem jeszcze raz wołała siku i znów posadziłam ją na kibelek i było siku, teraz poszła spac to na wszelki wypadek założyłam jej pieluchę.
Jestem bardzo tym zaskoczona, że Daria sama zdecydowała sie na taki odważny krok :cool2: :-p :-) .

ooooooooo, biorąc pod uwagę liczne podobieństwa naszych cór może u nas będzie podobnie?:zawstydzona/y: ;-) ;-)

gdzie sie podziały wszystkie lipcoweczki????:confused::confused:

jezdem na chwilunię:eek:
Padam na pyszczek, babka zagoniła mnie do roboty i dziś cały dzień spędziłam przy garach, jutro czeka mnie pieczenie ciast:szok: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

reklama
Julka rozrabia u babci jak pijany zając, dziś zaczęła wchodzić na krzesła i później na stół (Dasa;-)), stłukła butelkę prefum, nabiła sobie limo pod okiem, ubierała mnie w różaniec i w babcine korale, położyła mi na głowie karton soku grapefruitowego a później o mało nie wybiłam sobie oka na podstawionym przez nią kiju od szczotki:-D :szok: :szok: :szok:
A do tego "biegała" (Dasa:-D :-D) po dworze za jakimś dzikim kotem i woła ijał ijał (miau miau) tsieba jeko (mleko) mniam mniam:szok: :szok: :szok:

Do góry