elfiko
lipcowe mamy ´05
Elf- Weronika chodzi w samych majtkach?????????????
hihi Dasa tak ciepło to w domu nie mam
Ma na majtkach jeszcze rajstopki albo spodnie i skarpetki.
no tak , ja tu zasuwam ze ścierą i walcze z zasiuranym mieszkaniem a wystarczyłoby poczekac az dziecko samo decyzje podejmie własciwąMoja córka postanowiła sama się oduczac noszenia pieluch, bo dziś rano kazała mi abym ściągnęła jej pieluchę i posadziła ją na kibelek(mamy nakładkę dla dzieci) i zrobiła kupe i siku . Potem jeszcze raz wołała siku i znów posadziłam ją na kibelek i było siku, teraz poszła spac to na wszelki wypadek założyłam jej pieluchę.
Jestem bardzo tym zaskoczona, że Daria sama zdecydowała sie na taki odważny krok :-) .
Dasa co dodajesz Darii do mleka hes? ;-)
No własnie ja sie obawiam tego,ze w naszym klimacie lato tak piękne i słoneczne przez całe dwa miesiace jest rzadkością i dlatego zabrałam sie za to już teraz i ponosze koszty związane z nadmiarem prania.a ja czekam aż zrobi się cieplej, najlepiej, żeby mała mogła biegać w samych majteczkach po dworzu. Wtedy ilość koniecznego prania i sprzątania zostanie zredukowana do minimum . Będę musiała zaangażować do tego dzieła moją mamę, żeby zmieniała majteczki gdy ja będę w pracy.;-)
ale mam nowa pralke wiec jakas tam frajda jest ;-)