reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wy to macie dobrze z tymi chlopami a ja taka głupia jestem i jak dobrze się czuję to ciągle coś muszę robic i tak wczoraj obiadek zrobiłam, pozmywałam a potem spałam a mój mąż wole nie mówic bo mnie cholera bierze jak widze go siedzącego przy kompie

ja chyba nigdy nie zmądrzeje ::) oj sorki mizerie z ogóreczków zrobił ciekawe czy się za bardzo nie przemęczył

reklama
wróciłam sąsiadka pomogla mi nieśc arbuza trochę mnie opieprzyła że dźwigam, no niestety mężulek nie kupi mi tego co chce bo jak wraca z pracy to już pozamykane tu mamy sklepiki i tyle

ale arbuza mu nie dam nawet powąchac zjem go i nawet nikt nie będzie wiedzial że tutaj był ;D

Ale tu dzisiaj pusto!!!
Kasia chyba tylko my w domku siedzimy :)
Właśnie zrobiłam naleśniki ze szpinakiem w sosie beszamelowym i moje plecki się zbuntowały :( Za dużo stania!!!

heja laski
moja teściowa przyniosła mi flaki ale jakoś nie mam ochoty na nie i musze zaraz iść do pracy tak mi się nie chce a trzeba będzie cały czas stać i nosić super już przestaje mi się praca za barem :)

czesc dziewczyny!
A ja dzisiaj zla, bo mnie tesciowa ostatnio niezle wkurza. I tak dzisiaj pobila rekordy. Przyszla do mnie kolezanka kupila sobie bluzke i pokazuje jaka, a ta, ze ona taka gruba i ta bluzka to nie dla niej, bo obcisla. Moja siostra wyszla dzis ze szpitala to zadzwonilam z telefonu stacjonarnego z ktorego prawie wogole nie korzystam do niej na domowy by sie tylko na jutro umowic. Rozmawialam niecala minute, a ta do mnie z geba, ze jej nabijam na telefon, zebym sobie dzwonila z komorki. No korde nigdy nie dzwonie teraz tak chwilke tylko, ale mnie spienila. Do tej mojej kolezanki jak bylysmy w lazience - ja mylam wlosy ona siedziala na rogu wanny, zeby jej tak na wannie nie siedziala, bo ja polamnie. No i wes tu sie niedenerwoj. I co chwila cos sie czepia, chyba ma okres. Az sie nie chce tu siedziec.

No to współczuję ci Tusia. Rzeczywiście lepiej jej w takim razie zejść z pola widzenia :)

reklama
Tusia co z tą Twoją teściową ????? to już wolę sama siedziec niż miec takie jazdy chyba bym Jej powiedziała żeby sobie jakieś ziółka zaparzyla na uspokojenie i znalazła sobie inną ofiarę a nie tu kobiete w ciąży drażni

Do góry