reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzien dobry:happy:
Nasza wizyta u dermatologa potwierdzila niestety obawy o stan grzybiczny u Jasia na paznokciach:baffled: - smarujemy specjalna mascia - przy okazji moje stopy tez zostaly sprawdzone czy przypadkiem i ja nie mam jakiegos paskudztwa. Narazie u mnie brak - iwigilowalam rowniez poaznokcie Macka ale nie wygladaja na zmienione:confused: .
Mamy smarowac i za 3msc do kontroli - zobaczymy

Martusiu - dosc szybko uporalas sie z pieluszka:happy: . Mobilizujesz mnie do dzialania - musze to przemyslec, ale chyba w weekend po swietach i ja rozpoczne - niania wiem ze chetnie ruszy do boju wiec jest szansa - mam 1,5 msc - moze sie uda. Kupa juz jest zakumana wiec tylko to nieszczesne siku.
Damy Rade;-) :-)

No i podsumowywujac weekendzik - padam - jednak juz nie mam tyle sil - bieganie za Jaskiem na pelnych obrotach przez weekend dalo mi w kosc.
Dobra wiadomosc jest jednak taka - ze jutro Maciejce sciagaja gips i ma jeszcze 10 dni rehabilitacji w domku - zagonie go do malych robotek (umylam jedno okno, a reszte zostawilam na deserek jemu;-) :happy: - musi sie rehabilitowac;-) :happy: )
Zachecilyscie mnie do zagladniecia do watku jedzeniowego - ide po buleczki - nie wiem czy je kiedykolwiek zrobie, ale przepis bedzie pod reka;-) :-)

No to milej niedzieli i do jutra - przede mna jeszcze jeden biegajacy spacerek :-p :baffled: :happy: :eek: :-) .

Witam nowe panie na lipcowkach tak wogole, bo juz bym zapomniala:zawstydzona/y: :cool2:

Martusiu - dosc szybko uporalas sie z pieluszka:happy: . Mobilizujesz mnie do dzialania - musze to przemyslec, ale chyba w weekend po swietach i ja rozpoczne - niania wiem ze chetnie ruszy do boju wiec jest szansa - mam 1,5 msc - moze sie uda. Kupa juz jest zakumana wiec tylko to nieszczesne siku.
Damy Rade;-) :-)

Aniu tak wiec zagrzewam Cie do walki z pieluchami;-) :tak: Ja jestem bardzo mile zaskoczona Alkiem. Mysle, ze to dobry czas. Grunt to sie nie zniechecac, bo na poczatku wiadomo... Ty jestes tak zdeterminowana w swoich celach, ze napewno Ci sie uda:-)

Ja niestety spasowalam ze smoczkiem. Bylo super, bowiem Alek juz nawet nie dopominal sie o smoka podczas zasypiania , niestety moj Slawek nie trzymal ze mna sztamy i jak Alke z nim zasypial pod moja nieobecnos to smoczek byl, jak dziecko obudzilo sie w nocy to wolal na mnie w zlosciach, zeby dala smoka, bo on chce spac(los):baffled: poddalam sie wiec i albo wytrwam w swoim postatnowieniu, ze nei bede juz Alka oduczala nawet do liceum, albo oducze go jak polece do Polski. Poki co Alek ma smoka do zasypiania, w dzien nie ma ani na chwile. W nocy budzi sie nam ostatnio KOSZMARNIE:no: z placzem, zlosciami i niewiadomo czym jeszcze, tak, ze moze smoczek cos daje w tym przypadku, chcoc czasem i smokiem rzuca:sick:

reklama
Dziewczyny wczoraj puscilam totka i teraz sprawdzam a tu WYGRANA!!!!!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
Jestesmy milionerami!!!!!!!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
No Martusia dałam się przez chwilkę nabrać :-D :-D :-D :-D :-D :-D Napisałam posta z gratulacjami i sobie przypomniałam dzisiajszą datę, hihi.
Fajnie by było, gdyby to nie był żarcik :-) :-) :-)

Do góry