reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no to ja lecę :tak: :tak: :tak: przede mną jeszcze niemiłosiernie męczące zakupy w M1 :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i długa podróż do domu. a tam przesadzania kwiatów i wysyłanie kartek, ehhhhh.

a Wy sie tak tym spotkaniem nie chwalcie, hahhahhaaaah :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Asia, bardzo ładne te szafki :tak:. Osobiście zawsze ceniłam Twoją obrotność i zaradność, więc wcale nie dziwi mnie, że tak zgrabnie i szybko się uwinęłaś ;-)

dzieki bardzo!!!! :-):-)

aneczko
chyba wiem o jakie koszule Ci chodzi!!!
znalazłam na allegro takie:
177042917

179662406

no to ja lecę :tak: :tak: :tak: przede mną jeszcze niemiłosiernie męczące zakupy w M1 :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i długa podróż do domu. a tam przesadzania kwiatów i wysyłanie kartek, ehhhhh.

a Wy sie tak tym spotkaniem nie chwalcie, hahhahhaaaah :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

hej hej elen!!!!

a my sie nie chwalimy tylko cieszymy!!!!!
przeczytasz relacje w poniedziałek!!!!

Nianiu jesli chodzi o buty, ktore oczywiscie sa moim malutkim zboczeniem, takim tyci tyci, to ja sie ostatnio zakochałam w tych!!!

[AMI] HOLWOODKI- BIAŁE W CZARNE GROSZKI - R.38 (173934549) - Aukcje internetowe Allegro

popatrz na inne aukcje tego sprzedawcy!!!ma fajne fasony, moze zjandziesz w warszawie cos podobnego!!! jesli dobrze pamietam ma rowniez balerinki!!

Dzięki Joasiu. Fajne buciki, teraz wiekszość ma te noski na palce otwarte. Takie tez dobrze by było mieć w tym sezonie :-p
Poptarze na inne aukcje tego gostka.

Swoją drogą ale biznes się kręci na tym allegro. nie do wiary.

hehe, siur!;-);-);-)
Już się nie mogę doczekać :tak::tak::tak::tak:
Jedna rzecz mi tylko spędza sen z powiek... podróż:szok:
Mam nadzieję, że Julka będzie grzeczna jak zwykle hehe:cool2::cool2:

A to Wy wszytskie z dziećmi jedziecie??:szok: A co z łośkami?:-)

Dla mnie wypas! Widzę ją w towarzystwie fajnych dzinsów, obcasów i dużej torebki :cool2:

Właśnie się regeneuję pod ciężkim dniu w pracy. Browarek, dobry film, który lada moment przyniesie łoś, surfowanie po internecie, nowe kolczyki i buty, jednym słowem- cool :cool2:

Asia, jeśli chodzi o kuchnię, to lubię podobne klimaty :-) Strasznie podobają mi się czekoladowe fronty, ale będe miała skromny kącik (7,5 m2 ) i dlatego chyba jednak zdecyduję się na jakąś wanilię, coś na styl tego trzeciego zdjęcia :confused:

NiaNia, a jak tam Twój remont? ;-) PS. Ała, ale mnie nogi bolą ;-):-p:eek::cool2:

Dobry wieczorek :)

Widze że dziś tematem przewodnim moda na wiosnę :) Ja z wiadomych względów w tym roku odwracam głowę od wystaw, żeby sobie niepotrzebnego smaku nie robić :-) A pilnie jest mi potrzebny płaszczyk albo fajna kurteczka na wiosnę, ale chyba na razie sobie odpuszczę :happy:

Joasiu - bardzo mi sie podobaja Twoje szafki :-) :-) :-) Zupełnie jak z profesjonalnego salonu. A najbardziej lubię te uchwyty poziome - też podobne sobie pewnie kupie - takie, albo grubsze, ale na pewno długie i poziome ;-)

Wlasnie zrobilam dziecku zupę ogórkową i mam na nia starsznego smaka, mniam :-p

reklama
I jeszcze zdam relacje z wizyty u lekarza :) Z kuleczką wszystko ok, mam pozwolenie na gimnastyke ciążową i jak to mój nowy lekarz mówi na "życie intymne" ;-) Znalazłam bardzo fajnego lekarza i strasznie sie cieszę :tak:

A za dwa tygodnie pierwsza próba podejrzenia dzidzi od strony pciowej. Nie mogę sie doczekać :-) :-) :-)

I juz zmykam. Ostatnio ciągle zaglądam na chwilkę i trochę brakuje mi ploteczek na BB. Ale teraz więcej odpoczywam a wieczorkiem oczki szybko mi sie zamykają. Tak więc przesyłam wielkie buziaki dla wszystkich. Myślę o Was często. Dobranocki :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry