reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hello baby:-p

ale naklikałyście,aż chciało mi się czytać;-)
i cieszę się,że zajrzałam.........jesteście,jak lek
na skołataną duszę............DZIĘKI :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
AniuSz Gratualcje kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Joasiu kuchenka super...........masz dar:tak: ;-) :elvis: :elvis: :elvis:

E-mamo Juleczka ślicznie wygląda na zdjęciach,
kolor czerwony jest dla niej stworzony:elvis: :elvis: :elvis:
i dzięki za morze w tle..........prosze o mp3 szumu i będę
całkiem Happy:-p

miałam tyle napisać i już nic nie pamiętam:-(

dodam,tylko,że mam @ juz 5 dzień i chyba nic nie zapowiada
jej końca(a dostałam prawie tydzień wcześniej),
musze maszerować do gina,bo cosik źle ze mną,
mam ciągłe zawroty głowy i na nic nie mam siły,
co wkurza mnie na maksa:zawstydzona/y: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

widzę,że moda wiosenno-letnia na bb się przewija,
super.............ostatnio po wypadzie do Wrocka,
wróciłam bogatsza w parę ciuchów i teraz chętnie sobie
podpatrzę,co jeszcze mi brakuje:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Nianiu piszesz,że balerinki nadal modne,
strasznie mi się podabają............mam chrapkę
na jakieś.............ach może się uda coś ciekawego upolować:confused: :-p :happy:

ciekawa jestem co tam u Elfika
biedna Weronisia:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
w bolący policzek...........Elficzku nie martw sie
ranka się szybko zagoi:tak: :tak: :tak:

moja córeczka:confused: :baffled: nawet już sobie nic nie robi
z kolejnych siniaków i zadrapań,
a nauczyła się tak spadać by nic sobie nie zrobić:sick: :eek: :baffled:
ja czasem musze ściągać jej pieluchę,
by się upewnić,że to naprawdę dziewczynka:-(

I jeszcze zdam relacje z wizyty u lekarza :) Z kuleczką wszystko ok, mam pozwolenie na gimnastyke ciążową i jak to mój nowy lekarz mówi na "życie intymne" ;-) Znalazłam bardzo fajnego lekarza i strasznie sie cieszę :tak:

A za dwa tygodnie pierwsza próba podejrzenia dzidzi od strony pciowej. Nie mogę sie doczekać :-) :-) :-)
Dorotko To SUPEEER................oby tak dalej było:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

E-mamo Juleczka ślicznie wygląda na zdjęciach,
kolor czerwony jest dla niej stworzony:elvis: :elvis: :elvis:
i dzięki za morze w tle..........prosze o mp3 szumu i będę
całkiem Happy:-p

:elvis::elvis::elvis::elvis: Julcia dziękuje:tak:

Hanti specjalnie dla Ciebie:szok::-D:szok::-D

proszzzzzzz, Zatoka w całej okazałości z widokiem na Klif;-):-D

30dcv2e.jpg

A te mp3 to wiesz;-);-), teraz są chronione elektronicznie przed kopiowaniem;-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Dzien dobry lipcoweczki.
Grzecznie melduje sie z ranca - na razie wypoczeta:-) .
Hanti przykro mi bardzo z powodu samopoczucia - nie daj sie:elvis: .

Pozdrawiam i zycze milego dnia:-)

Do góry