reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ooo, widzę, ze na zamkniętych watkach macie (mamy ) jakiegoś Boba Budowniczego, hmmmm
a juz chciałam zacząć nowy watek w tym temecie :-) :-) :-) :-) :-)
ok, czekam na dostęp.
elen............ze tak powiem hihi, na prima aprilis powinnas juz wszystko przeczytac hehe
A jesli chodzi o kuchnie to niezle sie Joasiu spisałaś.Ja bym chciala tradycyjna kuchnie jak na fotkach ale jescze zobaczymy...
Zobacz załącznik 33136
Zobacz załącznik 33137
aga super kuchnie!!!
to sie chyba nazywa styl prowansalski, podobaja mi sie takie dodatki ale wole bardziej nowoczesne wnetrza!!!
naprzykład ta, taka bede miała własnie jedna sciane, czekoladke hihih
i cis podobnego ze stołem, dwie lampy nad nim, ale stoł drewniany!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
i jeszcze ta mmmmmmmmmmm super jak dla mnie!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
a tak mnie jwiecej bede wygladac moje szafki i blat!!
i takie bede miała swiatełko pod szafkami!!!
fotka ze stronki Strona główna - Muratordom, polecam bardzo!!!!!
duzo sie tam dowiedziałam, nawet to jakim sposobem odnowic moje szafki!!!!!
i takie bede miała swiatełko pod szafkami!!!
fotka ze stronki Strona główna - Muratordom, polecam bardzo!!!!!
duzo sie tam dowiedziałam, nawet to jakim sposobem odnowic moje szafki!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
qrcze chyba powinnam to wszystko pisac na odpowiednim watku a ja ju ogolny zasmiecam!!!!
obiecuje poprawe :-):-)
ale wiecie, ja juz mam taka goraczke remontowa ze juz sie konca nie moge doczekac !!!!!
ale wiecie, ja juz mam taka goraczke remontowa ze juz sie konca nie moge doczekac !!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Nianiu jesli chodzi o buty, ktore oczywiscie sa moim malutkim zboczeniem, takim tyci tyci, to ja sie ostatnio zakochałam w tych!!!
[AMI] HOLWOODKI- BIAŁE W CZARNE GROSZKI - R.38 (173934549) - Aukcje internetowe Allegro
popatrz na inne aukcje tego sprzedawcy!!!ma fajne fasony, moze zjandziesz w warszawie cos podobnego!!! jesli dobrze pamietam ma rowniez balerinki!!
[AMI] HOLWOODKI- BIAŁE W CZARNE GROSZKI - R.38 (173934549) - Aukcje internetowe Allegro
popatrz na inne aukcje tego sprzedawcy!!!ma fajne fasony, moze zjandziesz w warszawie cos podobnego!!! jesli dobrze pamietam ma rowniez balerinki!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Brawo Joasiu, super Ci to wychodzi
hehehe edziulka kochana, przeciez wiesz ze prawie 60 % pomysłow w mojej kuchni pochodzi z Twojej głowy a nie z mojej!!!
jeszcze raz bardzo dziekuje za wszystko!!!
a tak naprawde podziekujemy sobie ( ) w sobote!!!!!
reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
elen............ze tak powiem hihi, na prima aprilis powinnas juz wszystko przeczytac hehe
dobry żart ;-)
hahhahhaaaahahha
no ja myślę bo mi się strony nie ładująqrcze chyba powinnam to wszystko pisac na odpowiednim watku a ja ju ogolny zasmiecam!!!!
a na gorączke - spotkanie z bb-forumowiczkami/lipcóweczkami na kawce zalecam :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)