reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja mam osobiste powody, żeby sie wzrygać na dźwięk imienia Jagoda :dry: :dry: :dry: :dry: i pomyśleć, że kiedyś wołałam do Julii "Jagódko moja" :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: :realmad:

a Lila to pewnie pakuje sie do podróży :-) :-) :-) albo śpi, hahhahaa :-D :-D :-D

ZONK Elen ZONK :-D :-D
od dwoch dni cierpie na bezsennosc
najpierw non stop spałam a teraz nie moge spac :eek:

mi do wyjazdu jeszcze 4 dni zostały...zwariowane dni:baffled:
jutro latam za jakas torba mega big podróżną
w czwartek jade do Poznania odebrac paszporty- moj i Mili
potem wizyta u gina
ogolnie mam juz nerwa na maksa,stracha i wogole

dzis musiałam nerwy wyładowac to wziełam sie za wszystkie okna w mieszkaniu,wyprałam firany i skonczyło sie tym ze dostałam takich boli podbrzusza ze byłam az wsciekła na siebie :wściekła/y:

teraz wypoczywam :cool2:
zaraz ide jakas kapiel długa sobie zrobic
mam nadzieje ze dzis wreszcie zasne :happy:

reklama
musze sie pochwalic ze moje dziecko wreszcie zaczyna powoli mowic :-)

wczoraj do mnie podeszła i trzymała w rece taką moja malutka ksiazeczke i spytała ''co to?'' :-)
fajnie,normalnie takie uczucie radosci ze ciezko opisac :-)

co do pieluch to my nadal na 4-kach jedziemy

widze ze temat imion sie pojawil:happy:
my z Karolem juz ponad pol roku temu uzgodnilismy ze jak bedzie chlopczyk to bedzie Maks, choc mam jeszcze inne imieco mi sie podoba : Piotr

a do dziewczynki mam Natasza lub Tatiana
mam słabosc do rosyjskich imion:happy:
Milena miala byc Nadią lub Lena ale tacie sie nie podobało

Lilka uwazaj na tego bąbelka w brzuszku.Zwolnij troszeczke:tak:.Fajnie,ze niedlugo lecisz do Karolasa:tak: :-) .No i ogromne gratki na czesc Milenki,ze zaczyna mowic!!!:-)
A ja dzis jeszcze z wami posiedze,a jutro juz maz ma urlop wiec pewnie na jakies zakupy pojedziemy i torcik zamowic na niedziele.Bo moj maz ma imieniny a Dorian 4 urodziny,no i za kilka dni wyjazd do Ciechocinka wiec trzeba sie przgotować.
Nie lubie sie pakowac!!!:no: Co ja mam wziasc dla 2 maluchow na 10 dni do ubrania-chyba szafe:confused: Ciekawe czy bedzie cieplo czy zimno:dry: .

No i oczywiscie dzien dobry - czas rozpoczac kolejny milusinski dzionek:-) .
Wczoraj dopadl mnie bol gardla mam nadzieje ze uda mi sie go przepedzic - podczas tej ciazy to juz chyba moja 5 infekcja gardla - zadnych innych objawow tylko gardlo:sick: - zalatuje dzis czosneczkiem;-) ode mnie;-)

kierowca bombowca melduje że:
ZDAŁAM PRAWKO
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :biggrin2: :biggrin2: :rofl2: :rofl2: :cool2: :-) :-D :biggrin2:

Gratulacjony! :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

a do dziewczynki mam Natasza lub Tatiana
mam słabosc do rosyjskich imion:happy:
Milena miala byc Nadią lub Lena ale tacie sie nie podobało

Lila, ale masz fajnie, tyle wrażeń teraz. Ja lubię, jak dużo się dzieje ;-) Nie przeciążaj się jednak zbytnio ;-) Co do imion, też uwielbiam Lenę i Nadię :tak: Bardzo prawdopodobne, że moja córeczka zostałaby właśnie Leną :tak: Albo Polą :cool2: A już najbardziej wypasiona dla mnie jest Dalia, ale trochę ciężko się wymawia i ludzie mylą z Darią.

AniuG. dużo zdrówka :elvis: Czosnek powinien pomóc ;-)

Uciakam do roboty. Miłego dnia

reklama
Leci teraz w radiu pioseneczka, która straaasznie mi się podoba, ale nie wiem, kto to śpiewa. Ale jest to jakiś facet, który wchodzi w refrenie w falset (to jest wysoki, piskliwy głos męski, o oktawę wyższy od naturalnego) i idzie to mniej więcej tak: Relax! Take it eaaaaaaasy...:cool2: Super!:cool2: :cool2: :cool2:

Do góry