reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hello
Co tu słychać? Powoli nadrabiam :-)
No tak, wczoraj rzeczywiście dzień był tak naładowany świętami i moze dlatego był taki okropny A przynajmniej ja się bardzo zmęczyłam ;-)
zęby? Bo u nas zęby znów idą.
Edytko - zdrówka
Co tu słychać? Powoli nadrabiam :-)
wszystko jednego dnia??
No tak, wczoraj rzeczywiście dzień był tak naładowany świętami i moze dlatego był taki okropny A przynajmniej ja się bardzo zmęczyłam ;-)
hejo czwarta niewyspana :sick:
Nie wiem co sie znowu dzieje z moim dzieckiem, już druga noc z rzędu zarwana całkowicie. Od 1szej do 5 rano krzyki,łacze, nerwowe wykopywanie kołdry. Nie chce spać w nocy , mleka i herbaty tez nie chce ehhhh :-(
zęby? Bo u nas zęby znów idą.
Cześć Baby
A psiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
kichhhhhhhhhhhhhhhhhh
zimno mi
Edytko - zdrówka
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Na zdrowie Edytko :-)
ja co prawda nie nazywam sie Kasia ale uważam,ze dzień zapowiada sie dobrze wiec może uwierzysz co?? ;-)
Dzięki
Powiem Ci wieczorem jak było ok??;-);-);-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam
edzia zdrówka.......................u nas teraz chyba kolej na mnie przyszła tymi jeszcze chyrla a ja zaczynam kichac psikać i gardło mnie pobolewa :sick:
edzia zdrówka.......................u nas teraz chyba kolej na mnie przyszła tymi jeszcze chyrla a ja zaczynam kichac psikać i gardło mnie pobolewa :sick:
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kto głodny niech ślinkę zlizuje :-) :-) :-)
elen i jak z tym przepisikiem ? .............choć ja od dziśniby słodyczy nie jem.................no moze jakiś mały kęs w weekend
elfiko
lipcowe mamy ´05
Tak, mam takie składane. A może by spróbować tam włożyć normalny materacyk. Ciekawe czy się zmieści??
Edzia "Na zdjowie" ode mnie i Maciusia
tak tak na zdjowie Edzia
Klaudusiu sprawdzałam już, nie zmiesci sie ten materacyk kurcze juz dawno bym zamieniła te łózeczka gdyby sie materac tam mieścił normalny a tak to klops
ooo Ty!!!!!! Taka jestes?!!! a feee takie ciacha nam tutaj pokazywac kiedy na przykład ja nie mam w domu nawet starego herbatnika ;-):sick:kto głodny niech ślinkę zlizuje :-) :-) :-)
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
oki oki umowa stoiDzięki
Powiem Ci wieczorem jak było ok??;-);-);-)
ciekawe co na to Kasia K.??