reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hello :)
Co tu słychać? Powoli nadrabiam :-)

:szok: wszystko jednego dnia?? :szok:

No tak, wczoraj rzeczywiście dzień był tak naładowany świętami i moze dlatego był taki okropny :baffled: A przynajmniej ja się bardzo zmęczyłam ;-)

hejo czwarta niewyspana :sick:
Nie wiem co sie znowu dzieje z moim dzieckiem, już druga noc z rzędu zarwana całkowicie. Od 1szej do 5 rano krzyki,łacze, nerwowe wykopywanie kołdry. Nie chce spać w nocy , mleka i herbaty tez nie chce ehhhh :baffled::baffled::-(

zęby? Bo u nas zęby znów idą.

Cześć Baby

A psiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
kichhhhhhhhhhhhhhhhhh
:eek:

zimno mi :zawstydzona/y:

Edytko - zdrówka :elvis:

witam :)

edzia zdrówka.......................u nas teraz chyba kolej na mnie przyszła :baffled: tymi jeszcze chyrla a ja zaczynam kichac psikać i gardło mnie pobolewa :sick:

Baby, robię w sobotę imprezkę a nie mam zielonego pojęcia co by tu zaserwować. Może jakieś sugestie?? Nie ukrywam, że liczę na Elen w tej sprawie :-)

Tak, mam takie składane. A może by spróbować tam włożyć normalny materacyk. Ciekawe czy się zmieści??

Edzia "Na zdjowie" ode mnie i Maciusia :elvis: :elvis:

tak tak na zdjowie Edzia :tak::-D
Klaudusiu sprawdzałam już, nie zmiesci sie ten materacyk kurcze :no: juz dawno bym zamieniła te łózeczka gdyby sie materac tam mieścił normalny a tak to klops :eek::baffled:

kto głodny niech ślinkę zlizuje :-) :-) :-)
ooo Ty!!!!!! Taka jestes?!!! a feee takie ciacha nam tutaj pokazywac kiedy na przykład ja nie mam w domu nawet starego herbatnika ;-):-p:sick:

reklama
Do góry