reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hanti, specjalnie dla Ciebie!!!!
Surówka z talerza Klaudii :cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

3zs6q88.jpg

dzięki ;-) Edytko zrobiłam sobie wczoraj..........była pyszna
i bardzo się zdziwiłam,bo otylcia nie potrafiła oderwać się od talerza
po raz pierwszy zostawiła mięso:-p :tak: :-)

reklama
Edytko - zdrówka :elvis:

Dzięki kochana:elvis:
A powiedz jak Ty się czujesz?? Rzadko tutaj zaglądasz ostatnio:no:
Powinna Pani dostać naganę z wpisem do akt:-p;-);-);-)

edzia zdrówka.......................u nas teraz chyba kolej na mnie przyszła :baffled: tymi jeszcze chyrla a ja zaczynam kichac psikać i gardło mnie pobolewa :sick:

dzięki :elvis: i wzajemnie bo widzę, że Ciebie też rozkłada :elvis::elvis::elvis:

Baby, robię w sobotę imprezkę a nie mam zielonego pojęcia co by tu zaserwować. Może jakieś sugestie?? Nie ukrywam, że liczę na Elen w tej sprawie :-)

chipsy i paluszki hihihihi i do tego oranżada (w proszku:-p):tak::tak::tak:

oki oki umowa stoi :tak::-D
ciekawe co na to Kasia K.?? :-p

Kasia jest teraz cała happy bo ma fajną nową zmywarkę:-p:-p:-p

a dziewczyny co z naszą lalką alką ? edzia co u niej czemu się nic nie odzywac ? nie wiesz nic ? czy moze była tylko ja o tym nic nie wiem ?

Alka
strajkuje (chyba jeszcze;-)), czeka na świeży powiew wiosny (Hanti;-)) hihi

ide pbudzic sie kawa.......
co sie w nocy przekrecałam to ałłłłaaaaa
matko kiedy ta szyja przestanie bolec!!!!

ups bidoku, smaruj się i rozgrzewaj bo wiesz czasu co raz mniej :cool2::cool2::cool2:

edzia zdrowka kochana!!!!masz mało czasu zeby byc z super formie!!!!!

hahhaha no właśnie, czasu co raz mniej:cool2::cool2::cool2::cool2:

Hejooo babule
wiecie co...
moje dziecko ma juz 20 miesiecy a dzisiaj po raz pierwszy od jej urodzenia w moim domu miał miejsce cud!!! Mianowicie Weronika sie w nocy czesto budziła, wstawałam do niej co chwila i w rezultacie o 7 rano bylam padnieta. Mała juz sie przebudzała ale mysle sobie- położe sie jeszcze na 10 minut moze sie uda... budze sie a na zegarku 10.50 :szok::szok::szok:
Mój łos zwany dzisiaj od święta małżem zabrał rano dziecko do drugiego pokoju- ubrął, nakarmił, zabawił a ja sie wyspałam!!!!!!!!!! :-):-):-)
Normalnie CUD!!!!!!!!!!
:tak::tak::szok::szok::szok:

kochana NALEŻAŁO CI SIĘ .............oby G. byl częściej taki kochany:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

noo wygląda nieżle a co tam jest hmm biała kapucha, kukurydza , szczypior.. co jeszcze?? sosik jakiś??

kapusta pekińska(szatkowana)+kukurydza+koper+sos winegret(rozrobiłam
z torebki na samym oleju):tak: :tak: :tak:

aa coo? samoocena spadła u koleżanki?? Dlaczego??:baffled:

tylko to co zawsze........łoś,łoś,łoś........dzisiaj juz jest lepiej:happy:

Hanti ja mam taki sam widok za oknem, tzn tyle samo śniegu i właśnie od godziny znowu pada i to taji porządny puchaty śnieg, który ma szanse sie utrzymac bo mamy - 2 stopnie :szok: w pierwszy dzien wiosny :baffled:
Podobieństw ciąg dalszy:Moje dziecko tez wchodzi coraz wyżej i ani jej w głowie chodzić po podłodze skoro można po meblach i kanapach ,
jesli chodzi o kapcie to u nas są one wciąz i ciagle zdejmowane i juz nawet mała cwaniara zaczęła je chowac zebym nie próbowała jej ich zakładac spowrotem :baffled::laugh2:

to możemy sobie piatke przybić...........mnie już ręce opadają
na moje skaczące dziecko na wysokościach........bez kapci,
a i ta zima za oknem............a dzisiaj chlapa:baffled: :baffled: :baffled:

ups bidoku, smaruj się i rozgrzewaj bo wiesz czasu co raz mniej :cool2::cool2::cool2:

hahhaha no właśnie, czasu co raz mniej:cool2::cool2::cool2::cool2:

heheh własnie wlasnie..........
chyba znajde sobie jakiegos smarowacza hihihihi i nacieracza :cool2::cool2::cool2:
i martwie sie troche, ze przyjedziecie a ja w proszku....
i kuchnia rozbabrana ehhh, zła organizacja!!!

Cześć Baby

A psiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
kichhhhhhhhhhhhhhhhhh
:eek:

zimno mi :zawstydzona/y:

Za oknem to czego najbardziej nie lubię, ołów:wściekła/y::no::no::no:!!!
Hanti gdzie ta Twoja wiosna hęs?? :-p;-);-);-);-)

Kasiu.K powiedz proszę, że to będzie dobry dzień:tak:;-);-)

na Zdrowie :-) ...............przedrzeźnaiłaś to poszła,
a kiedy krzyczałam była............ale juz mi głupio krzyczeć:-p :baffled: :happy:

ja tez nie Kasia (no, na drugie tak mam, przyznaję się) ale obiecuję, że zaraz po tym jak szef pojedzie będzie to SUPER DZIEŃ!!!

poza tym mój M obiecał kupic mi nowa pralkę i w ogóle super :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gratulacje..............po takich przysznościach,jakie mu robisz,
powinnaś sprzęt MIELE mieć w domku:tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
heheh własnie wlasnie..........
chyba znajde sobie jakiegos smarowacza hihihihi i nacieracza :cool2::cool2::cool2:
i martwie sie troche, ze przyjedziecie a ja w proszku....
i kuchnia rozbabrana ehhh, zła organizacja!!!

to masz 2 wyjścia albo nabrać teraz rozpędu albo się wstrzymać z remontem i rozpocząć go po naszym spotkaniu hihihi:-p;-);-);-)

Do góry