reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

o nie, nie kochana:no: :no: :no:
Piąta to ja byłam:tak: :-)

hihi licytacja :-D:laugh2::rofl2:

u nas ostatnio to w każdą noc Oli płacze, obija się o szczebelki w łóżeczku, w dzień bardzo często pcha paluszki do buzi i to tak głęboko w bok, jakby mu rzeczywiście te ostatnie zęby szły, no i apetyt mocno mu się pogorszył
moja tez sie tak obija o szczebelki, ma takie gwałtowne ruchy jakby ją coś gryzło w tej nocy :baffled: ale w dzień paluszków do buzi nie pcha, przynajmniej nie zauważyłam nic takiego hmmm :baffled:

reklama
No dobra, to szósta... :-)

Co do tych szczebelków, to Maciek ostatnio ciągle się w nie "zaplątuje". Jak się budzi się z płaczem i woła "nogaaaa", to już wiem co się stało. Zastanawiam się, czy go nie przenieść do łóżeczka turystycznego, bo w nim nie ma szczebelków. :-)

jezzzuuuu, ale fo paux

Klaudynko kochana !!!
dzisiaj z rana
padam na kolana:zawstydzona/y:
i życzenia składam jeszcze zaspana:
zdrowia, szczęścia i miłości
kwiatów, perfum i słodkości :-)
całusków masę od chłopców
i uściski ode mnie na końcu...
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

27515818b1.jpg

Cześć Baby

A psiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
kichhhhhhhhhhhhhhhhhh
:eek:

zimno mi :zawstydzona/y:

Za oknem to czego najbardziej nie lubię, ołów:wściekła/y::no::no::no:!!!
Hanti gdzie ta Twoja wiosna hęs?? :-p;-);-);-);-)

Kasiu.K powiedz proszę, że to będzie dobry dzień:tak:;-);-)

No dobra, to szósta... :-)

Co do tych szczebelków, to Maciek ostatnio ciągle się w nie "zaplątuje". Jak się budzi się z płaczem i woła "nogaaaa", to już wiem co się stało. Zastanawiam się, czy go nie przenieść do łóżeczka turystycznego, bo w nim nie ma szczebelków. :-)
Ja juz tez o tym myśłałam ale mam opory ze względu na dno w tym łózeczku. Tam jest taki cienki materacyk chyba z jakas gąbką. Z jednej strony sztywne a z drugiej ta gabka ale nie wiem czy na dłuższa mete to wygodne jest??
Jakie masz Klaudia dno w tym łózeczku turystycznym?? Tez takie składane w prostokąt?

Cześć Baby

A psiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
kichhhhhhhhhhhhhhhhhh
:eek:

zimno mi :zawstydzona/y:

Za oknem to czego najbardziej nie lubię, ołów:wściekła/y::no::no::no:!!!
Hanti gdzie ta Twoja wiosna hęs?? :-p;-);-);-);-)

Na zdrowie Edytko :-)
ja co prawda nie nazywam sie Kasia ale uważam,ze dzień zapowiada sie dobrze :tak:wiec może uwierzysz co?? :tak:;-)

Jakie masz Klaudia dno w tym łózeczku turystycznym?? Tez takie składane w prostokąt?

Tak, mam takie składane. A może by spróbować tam włożyć normalny materacyk. Ciekawe czy się zmieści??

Elen, dzięki za życzenia. Wygląda na to, że będę cały tydzień obchodzić te imieniny :-) Ale miło :-)

Edzia "Na zdjowie" ode mnie i Maciusia :elvis: :elvis:

ja tez nie Kasia (no, na drugie tak mam, przyznaję się) ale obiecuję, że zaraz po tym jak szef pojedzie będzie to SUPER DZIEŃ!!!

poza tym mój M obiecał kupic mi nowa pralkę i w ogóle super :-D :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Edzia "Na zdjowie" ode mnie i Maciusia :elvis: :elvis:

hehhe, senkju :-D:laugh2::-D:laugh2:

ja tez nie Kasia (no, na drugie tak mam, przyznaję się) ale obiecuję, że zaraz po tym jak szef pojedzie będzie to SUPER DZIEŃ!!!

poza tym mój M obiecał kupic mi nowa pralkę i w ogóle super :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Baby a co Wy tak ostatnio z tym sprzętem AGD szalejecie? Widzę, że pralki i zmywarki poszły ostro w ruch :cool2::cool2::-p:-p:-p:-p

AAAAAAAAAA właśnie, od wczoraj w mojej pralce kisi się pranie uprane:dry:...
lecę powiesić... pranie oczywista ;-);-);-)

Do góry