reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Droga Klaudio
Z okazji dnia po Twoich imieninach :zawstydzona/y:
przyjmij proszę najszerszcze życzenia
spenienia marzeń, milionów maciusiowych wyzwań:tak: :tak:
pociechy z męża (to tak dla tradycji wiem ze tatusiek Łukasiek jest git ;-) )
grzecznych uczniów, owocnych wakacji :tak: ;-)
i wsztkiego co najlepsze.
buziaki
Ania

hejo czwarta niewyspana :sick:
Nie wiem co sie znowu dzieje z moim dzieckiem, już druga noc z rzędu zarwana całkowicie. Od 1szej do 5 rano krzyki,łacze, nerwowe wykopywanie kołdry. Nie chce spać w nocy , mleka i herbaty tez nie chce ehhhh :baffled::baffled::-(

hejka
U mnie ostatnio noce też do niczego
Myślę, że to zęby
rany ja już naprawde nie wiem co to może być?? Jak Weronika była chora i brąła leki przeciwbólowe i ten strop eurespal, który działa troche uspokajająco to spała ładnie w nocy nie licząc ataków kaszlu a teraz jak leków jej nie daje już żadnych to znowu zaczęły sie te nocne szaleństwa :-( Ona potem w dzień jest niewyspana i strasznie marudzi ehhh

Piąta... :-)

Klaudia masz dziecko anioła:tak:
Z moim Olim to nie byłoby żadnych szans na lekcje:no: :no:

Taaaa, bo o tym jak rozrabia to się nie chwalę, hihi :-)

wlasnie zafarbowalam sobie wlosy i juz nie strasze rudosciami hihi mam ukochana gorzka czekoladke mmmm od razu zycie jest piekniejsze :tak::tak::-)

Teraz Elfik się stroi przed godziną zero :-)
. Kukuś jeszcze spi,

Jezu, żeby moje dziecię chciało spać o tej godzinie :-)

Droga Klaudio

Z okazji dnia po Twoich imieninach :zawstydzona/y:
przyjmij proszę najszerszcze życzenia
spenienia marzeń, milionów maciusiowych wyzwań:tak: :tak:
pociechy z męża (to tak dla tradycji wiem ze tatusiek Łukasiek jest git ;-) )
grzecznych uczniów, owocnych wakacji :tak: ;-)
i wsztkiego co najlepsze.
buziaki

Ania
Bardzo, bardzo dziękuję Aniu za śliczne życzonka :elvis: :elvis: :elvis:
A propos tatusia Łukaśka to sobie bidulek zapomniał o moich imieninach, hihi. Miał wtedy taki młyn w pracy, że późno wrócił i dopiero się wieczorem zorientował. :-) Ale za to obiecał, że w piątek robi kolację przy świecach. :-) W sumie to się cieszę, że zapomniał hihi, bo się czuję jakbym się na randkę na piątek umówiła :-D

rany ja już naprawde nie wiem co to może być?? Jak Weronika była chora i brąła leki przeciwbólowe i ten strop eurespal, który działa troche uspokajająco to spała ładnie w nocy nie licząc ataków kaszlu a teraz jak leków jej nie daje już żadnych to znowu zaczęły sie te nocne szaleństwa :-( Ona potem w dzień jest niewyspana i strasznie marudzi ehhh
u nas ostatnio to w każdą noc Oli płacze, obija się o szczebelki w łóżeczku, w dzień bardzo często pcha paluszki do buzi i to tak głęboko w bok, jakby mu rzeczywiście te ostatnie zęby szły, no i apetyt mocno mu się pogorszył

reklama
Teraz Elfik się stroi przed godziną zero :-)

Jezu, żeby moje dziecię chciało spać o tej godzinie :-)

Bardzo, bardzo dziękuję Aniu za śliczne życzonka :elvis: :elvis: :elvis:
A propos tatusia Łukaśka to sobie bidulek zapomniał o moich imieninach, hihi. Miał wtedy taki młyn w pracy, że późno wrócił i dopiero się wieczorem zorientował. :-) Ale za to obiecał, że w piątek robi kolację przy świecach. :-) W sumie to się cieszę, że zapomniał hihi, bo się czuję jakbym się na randkę na piątek umówiła :-D
Ha!To nawet nie chodzi o strojenie się a raczej o jakiś cywilizowany wygląd :tak:

Klaudia na pocieszenie Ci powiem,ze moje dziecko tez nigdy juz nie śpi o tej porze
a randki piatkowej zazdroszcze a najbardziej tej kolacji przy świecach :tak:;-):cool2:

Do góry