reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam sie i ja w sobotnie popoludnie.
Pogoda u nas tez sie popsula, nie pada, ale jest pod chmura.

Co do ostatnich pytan, tak mi sie przypomina na co jeszcze chcialm odpisac:-p , to ja witaminy D nie daje Alkowi. nie dostal ani kropli od urodzenia. Tutaj nie podaje sie dziecku, czy slonca mamy wiecej, ciezko powiedziec:no: Klaudia miala racje piszac, ze witaminy w pokarmach malo. W sztucznych melkach napewno wiecej jej bylo niz w naturalnym matki , bo tam dodawali. najwiecej jednak syntezujemy jej ze slonca, dlatego wazne sa kapiele sloneczne;-)

reklama
Co do muzy to nie bede jakas oryginalna chyba choc zadna sie nei zdradzila, ze slucha czegos podobnego.
Ja baaaardzo lubie U2, Bryana Adamsa, Madonne, Van Morrisona tez podslu****e. Z bardziej wyszukanych rytmow podoba mi sie Buena Vista Social Club :-p to takie kubanskie rytmy, super. Z poskich wykonawcow najbardziej chyba zawsze lubialam Lipnicka, podobaly mi sie jej teksty:tak:
Ponad to wszystkiego po trochu slucham. Aaa Kate Melua, nia zostalam zainspirowana dzieki naszej Kate;-)
Posciagalam sobie trochu waszej nuty, tak, zeby wiedziec;-)
Smooth jazz bardzo mi sie podoba, zawsze lubialm, choc nei mialam zadnej plyty.

witam
pogoda u nas tez paskudna - pada wieje spac sie chce :no: koszmarus
ja od rana a właściwie od wczoraj wieczora już nawet dobrze siedzieć nie potrafie tak mnie boli tyłek ,nie wiedziałam ,że ta częsc ciała może tak doskwierać :baffled:

Dasario jesteś niezła z tym obcinaniem smoka :-D ja pewnie będę musiała podobną metode zastosować bo moje dziecko jest tak uzależnione od smoczka,że jego nagłe znikniecie mogłaby nawet odchorować. Jednak ja czekam z tym smokiem conajmniej do wakacji, czekam na zęby niech sobie w spokoju wreszcie wszystkie wyjdą a wtedy już nic mnie nie powstrzyma i zaczniemy akcje anty smok hehe :tak:

A Ja mam dzisiaj imprezkę urodzinową u znajomych:-)
Więc czeka mnie chwila relaksu, bo oli tak daje popalić, że pomału wysiadam:eek: :baffled:
Mama przychodzi do mnie i zostaje z dziećmi:tak:

Hej :)

Hej kobitki :-)

Skracanie smoczka :)cool2: :-) ;-) ) przynosi rezultaty, Daria nie jest w stanie utrzymac go długo w ustach, ponieważ wylatuje jej hi hi hi. Biedne dziecko nie wie, że jest oduczane od smoczka :szok: :-p :cool2: .
W rezultacie w nocy praktycznie w ogóle nie ma go juz w buzi, bo jej ciągle wypada :cool2: .

Asiu, super, że metoda działa :-) Kto wie, może my też tak kiedyś zrobimy? Chociaz mam wrażenie, że Maciek aż tak bardzi uzależniony nie jest. Zresztą On ma taka cudną właściwość, że gdy sie powie, że czegoś nie ma, to przyjmuje fakt ze stoickim spokojem.

Witam sie i ja w sobotnie popoludnie.
Pogoda u nas tez sie popsula, nie pada, ale jest pod chmura.

Co do ostatnich pytan, tak mi sie przypomina na co jeszcze chcialm odpisac:-p , to ja witaminy D nie daje Alkowi. nie dostal ani kropli od urodzenia. Tutaj nie podaje sie dziecku, czy slonca mamy wiecej, ciezko powiedziec:no: Klaudia miala racje piszac, ze witaminy w pokarmach malo. W sztucznych melkach napewno wiecej jej bylo niz w naturalnym matki , bo tam dodawali. najwiecej jednak syntezujemy jej ze slonca, dlatego wazne sa kapiele sloneczne;-)

My też nie podajemy witaminki D. Ale lekarka zalecała 2 x w tyg dodawać wibovit. A ja podaję wtedy gdy pamiętam - średnio raz w tygodniu to się udaje :-)

A Ja mam dzisiaj imprezkę urodzinową u znajomych:-)
Więc czeka mnie chwila relaksu, bo oli tak daje popalić, że pomału wysiadam:eek: :baffled:
Mama przychodzi do mnie i zostaje z dziećmi:tak:

Zazdrościmy :-) Ja z R nie mialam jeszcze żadnego wspónego wieczoru odkąd misio jest na świecie. Ale kilka razy bylismy z Mackiem na imprezie, kladlismy Go spać w cichym miejscu, a potem noca transportowaliśmy do domu. Tez jakis sposób ;-)

reklama
Do góry