reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc i ja szybko powiem i zmykam  :)

apropos fotelikow...tu jesli zatrzymalaby nas policja mielibysmy niezly problem gdyby maluszek byl bez fotelika, ten fotelik ma sluzyc maluchowi do roku i jest przypinany tylem do kierunku jazdy, my Tymcia w 10 miesiacu przenieslismy juz do duzego fotelika bo nozki mial za dlugie
a taki kubelek jest naprawde wygodny w uzyciu

no i jeszcze jedna sprawa.....GAzelaczek ma 100% racje jesli chodzi o bezpieczenstwo dzidzi
w zeszlym roku w wypadku samochodowym zgninela znajoma, z tylu na siedzeniu w kubelku bylo malutkie 2tygodniowe dzieciatko-....przezylo

Frido ależ się narobiło z tym szpitalem. Nie miała o tym pojęcia, nie widziałamteż żadnej informacji. Rzeczywiście wygląda na to że mi się uda.
Choć musze przyznać,że remont na porodówce jest tam zdecydownie wskazany. Nie to żeby było jakoś odrażająco, ale do całości szpitala jakoś tak nie przystaje.

No cóż zycze ci wobec tego ,że może urodzisz szybcie (jak odstawisz leki) I też ci się uda. w koncu fajnie jest jak wszystko idzie z planem.
W kazdym bądź razie dobrze że chuchasz na zimne i orgaznizujesz sobie inny szpital.
Wr Wrocku popularne są:
1.Brochów
2. Kaminskiego
3 Chałubińskiego

Ale prym i tak wiedzie Trzebnica. Te informacje mam z jakiegoś rankingu na necie.

dziewczyny ja tez sie caly czas zastanawiam czy mala jet juz glowka na dole....jak ma czkawke to czuje ja w prawym dolnym "rogu" mojego brzucha i tak mi sie wydaje ze jakos po przekatnej sobie lezy...no nic jutro mam usg!!! w koncuuuuuuuu... i moze dowiem sie co i jak a dzis ide pogadac z lekarzem...
aha wiecie co... wczoraj dzwonila do mnie polozna ze szptala i zadawala mase pytan min czy wiem gdzie przyjechac jak zacznie sie porod, kogo oni maja powiadomic, kto bedzie ze mna itd. heee i chyba na prawde ten porod idze wielkimi krokami  ;) o maaaamo

Tak was czytam i też będę przewozić dzidzię w foteliku. Palnowała z w rożku u mnie na rękach na tylnym siedzeniu, ale rezygnuję. tym bardziej że do szpitala ma na drugi koniec miasta. Nie ma co ryzykować.
Szaleńców na drogach nie brak.

Alka ja jestem Twoją fanką :-)
A Ty kasiu powinnaś jeszczeprzygoptowac wszystkie zabiegi kosmetyczne jakich Ci brakuje :-) golenie nóg, obcinanie paznokci, czeasnie,, masowanie :-) a co :-) ciezarnym sie nie odmawia:-) zrobilam bym liste rzeczy :-) i kazała Męzowi dopilnowac aby chociaż o niczym goście nei zapomnieli a jeżeli by sie zbulwersował... to w progu sama gościom bym powiedziała " Kochani Jak sie ciesze , że przyszliście nawet nie wiecie jak sie ucieszyłam, kiedy Mąż powiedział że przyjdziecie nam pomoc - oto lista rzeczy, które możecie dla nas zrobić - z góry bardzo dziekuje za To, że macie takie dobre serca"

reklama
Aniu G. - nie na szczęście, ale niestety, niestety ;) ;D Tez bym chętnie porozdzielala jakieś obowiązki, tym bardziej ze remont przed nami, hi hi

Do góry