reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
właczyłam jej Pania Pająkową na dvd,oglada wiec mam 10 minut dla siebie :baffled::-p:eek::dry:

hehehe, też musimy kupic płytę :-) :-) :-) :-) :-)
poniedziałkowe wieczorynki są oglądane bez względu na to gdzie jesteśmy, co robimy i jak bardzo Julka jest śpiaca...:-D :-D :-D :-D

czy dajecie jeszcze swoim maluchom witaminę D3??

Lece na szybko bo zaraz koniec Pakąkowej :szok::szok:
...
Jak już wcześniej pisałam Daria śpi teraz sama w "dorosłym" 2-osobowym:szok: łóżku. Rano oczywiście nas budzi przychodząc do sypialni:-p .
Mąż przed pracą robi nam sniadanie i zostawia je na stole.
W czwartek Daria przyszła rano do mnie do łóżka i mówiła am am am, ja się jej pytam czy jest głodna, ona nieee. POszłysmy do kuchni i okazało się, że Daria już sama zjadła śniadanie :szok: :szok: :szok: :szok: . POdsuneła sobie krzesło i zjadła kanapki :szok: :szok: :szok: :-) :-) .
hihihi loczek kochany :tak::laugh2::elvis:

Dzień dobry :)

U nas dziś rano byla akcja, bo wieczorem dostałam krwawienia :-( Okazalo sie, że w przychodni nie ma miejsc do gina, więc polecialam tam z mordem w oczach i wizją taką, że jak mnie nie przyjmą, to się sama włamie do gabinetu, usiądę na fotelu i nie wyjdę dopoki ktoś mnie nie obejrzy :cool2: Na szczęście obylo się bez drastycznych scen, akurat zwolniło się miejsce u lekarza (tak na zawołanie, hm...). I mialam usg i widziałam dzidzię z pikającym serduszkiem :-) :-) :-) No i teraz jestem cała szczęśliwa :tak:

Lekarka powiedziała żebym nie dźwigała Macka, zastanawiam się jak Mu to teraz wytumaczyć :eek: :szok: :baffled:

o rety! Gazelko uwazaj kochana, Maciusia moze zagaduj w momentach kiedy chce na raczki. Usiądz z nim na kanape i czyms szybko zajmij, na siedząco tez można pieszczoszka ukołysać :tak: a Kuleczka teraz najważniejsza . Trzymaj sie kochana :elvis:

Nianiu pytalas wczesniej z kim benda chlopaki jak my pojedziemy do Ciechocinka...Wiec tak najpierw myslelismy ,ze zostana u tesciow.Ale jedziemy w czasie kiedy benda swieta wiec bierzemy ich ze soba.Mamy apartamencik 2 pokoje dosc spore wiec ze spaniem problemu nie bedzie.A jak bedziemy chodzic na zabiegi to mali zostana z opiekunka (wiemy ktora-sprawdzona)sa tam tez zajecia dla małych dzieci wiec nudzic im sie nie bedzie.A jak wieczorem bedziemy chcieli zejsc na dancing to tez opiekunka przyjdzie.Moze szalenstw nie bedzie;-) ale troszke wypoczne i chce na świeta miec ich przy sobie:tak:

Fajnie Agnieszko :tak: odpoczniesz napewno a rodzinka bedzie w komplecie na święta :happy:

Witam w klubie mam podobnie.To dobrze, nie jestem sama.

Choć musze przynac, że czasme pasuję, i mówie sobie że "dom jest do mieszkania nie do sprzatania", ale to nie trwa długo.

Generalnie ja nawet lubię sprzatac, a za czasów gdy pracowałam i podpienili mnie w pracy to jak przychodziłam do domu, od razu łapałam ściere i jechałam z koksem, aż mi nerw puścił.:-p :tak: :baffled: :szok: :cool2: :rofl: :yes: :cool:

hihih moje klimaty :cool2::cool2::cool2::cool2::-p

Dasaria wyrazy współczucia

Gazela koniecznie musisz na sibie uważać i zdecydowanie czas poświęcac na odpoczynek

Elfiku po raz setny duzo zdrówka
dzieki , dzieki :elvis:

Hanti!!! dzięki choc nie wiem co teraz mam myśleć....

a co? a co? ja nic nie wiem :baffled::eek::confused: o czym myśłisz?? :-p

hehehe, też musimy kupic płytę :-) :-) :-) :-) :-)
poniedziałkowe wieczorynki są oglądane bez względu na to gdzie jesteśmy, co robimy i jak bardzo Julka jest śpiaca...:-D :-D :-D :-D

czy dajecie jeszcze swoim maluchom witaminę D3??

Płyte mam z jakiejs gazety
a wit D daje nadal 1 krople, wiesz śląskie klimaty i lekarz zaleca bo u nas o dobre słoneczko cieżko

reklama
Do góry