reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Jak już wcześniej pisałam Daria śpi teraz sama w "dorosłym" 2-osobowym łóżku. Rano oczywiście nas budzi przychodząc do sypialni .
Mąż przed pracą robi nam sniadanie i zostawia je na stole.
W czwartek Daria przyszła rano do mnie do łóżka i mówiła am am am, ja się jej pytam czy jest głodna, ona nieee. POszłysmy do kuchni i okazało się, że Daria już sama zjadła śniadanie . POdsuneła sobie krzesło i zjadła kanapki :-) :-) .
hihihihihi
dokładnie, ja mam wrażenie ze do tej pory wynajdowałam dziury w całym, wszystko musiałao byc perfekt, a teraz postanowiąłm przymknac oko i wyluuuzowac
tak, byle nie przegiąć też w drugą stronę z tym luzem
Dzień dobry
U nas dziś rano byla akcja, bo wieczorem dostałam krwawienia :-( Okazalo sie, że w przychodni nie ma miejsc do gina, więc polecialam tam z mordem w oczach i wizją taką, że jak mnie nie przyjmą, to się sama włamie do gabinetu, usiądę na fotelu i nie wyjdę dopoki ktoś mnie nie obejrzy Na szczęście obylo się bez drastycznych scen, akurat zwolniło się miejsce u lekarza (tak na zawołanie, hm...). I mialam usg i widziałam dzidzię z pikającym serduszkiem :-) :-) :-) No i teraz jestem cała szczęśliwa
Lekarka powiedziała żebym nie dźwigała Macka, zastanawiam się jak Mu to teraz wytumaczyć
Gazelka dbaj o siebie teraz "Kuleczka" jest najważniejsza! Pewnie to boskie uczucie zobaczyć jak po raz drugi bije serduszko.... mmmm, rozmarzyłam się....
a Maciusia niech tatuś nosi wieczorem
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Gazelka dbaj o siebie
Jak już wcześniej pisałam Daria śpi teraz sama w "dorosłym" 2-osobowym łóżku. Rano oczywiście nas budzi przychodząc do sypialni .
Mąż przed pracą robi nam sniadanie i zostawia je na stole.
W czwartek Daria przyszła rano do mnie do łóżka i mówiła am am am, ja się jej pytam czy jest głodna, ona nieee. POszłysmy do kuchni i okazało się, że Daria już sama zjadła śniadanie . POdsuneła sobie krzesło i zjadła kanapki :-) :-) .
o matko ale gigantka
na dole? to oznacza, ze sama chodzi po schodach?? u mnie zamontowane brami przed maksem bo rwie sie na schody. Jak iddziemy razem tu puszczam go samego i normlanie śmiga. Pare razy pod moją nieuwage wlazł na góre sam ale generalnie raczej go nie puszczam.
AgaR.
Fanka BB :)
Nianiu pytalas wczesniej z kim benda chlopaki jak my pojedziemy do Ciechocinka...Wiec tak najpierw myslelismy ,ze zostana u tesciow.Ale jedziemy w czasie kiedy benda swieta wiec bierzemy ich ze soba.Mamy apartamencik 2 pokoje dosc spore wiec ze spaniem problemu nie bedzie.A jak bedziemy chodzic na zabiegi to mali zostana z opiekunka (wiemy ktora-sprawdzona)sa tam tez zajecia dla małych dzieci wiec nudzic im sie nie bedzie.A jak wieczorem bedziemy chcieli zejsc na dancing to tez opiekunka przyjdzie.Moze szalenstw nie bedzie;-) ale troszke wypoczne i chce na świeta miec ich przy sobie
Dzień dobry
U nas dziś rano byla akcja, bo wieczorem dostałam krwawienia :-( Okazalo sie, że w przychodni nie ma miejsc do gina, więc polecialam tam z mordem w oczach i wizją taką, że jak mnie nie przyjmą, to się sama włamie do gabinetu, usiądę na fotelu i nie wyjdę dopoki ktoś mnie nie obejrzy Na szczęście obylo się bez drastycznych scen, akurat zwolniło się miejsce u lekarza (tak na zawołanie, hm...). I mialam usg i widziałam dzidzię z pikającym serduszkiem :-) :-) :-) No i teraz jestem cała szczęśliwa
Lekarka powiedziała żebym nie dźwigała Macka, zastanawiam się jak Mu to teraz wytumaczyć
Gazelcia uwazaj na siebie i maleństwo. Dobrze, ze wszytsko ok. Juz sobie wyobrazam ile sie strachu najadłaś biedaczku
Nianiu pytalas wczesniej z kim benda chlopaki jak my pojedziemy do Ciechocinka...Wiec tak najpierw myslelismy ,ze zostana u tesciow.Ale jedziemy w czasie kiedy benda swieta wiec bierzemy ich ze soba.Mamy apartamencik 2 pokoje dosc spore wiec ze spaniem problemu nie bedzie.A jak bedziemy chodzic na zabiegi to mali zostana z opiekunka (wiemy ktora-sprawdzona)sa tam tez zajecia dla małych dzieci wiec nudzic im sie nie bedzie.A jak wieczorem bedziemy chcieli zejsc na dancing to tez opiekunka przyjdzie.Moze szalenstw nie bedzie;-) ale troszke wypoczne i chce na świeta miec ich przy sobie
Ale super...aż się rozmarzyłam
AgaR.
Fanka BB :)
Gazelko jej ale mialas przezycie.Byle wiecej sie nie zdazylo,uwazaj na siebie kochana.A Maciusiowi powiedz,ze w brzuszku dzidzia malenka i koniec z noszeniem.Ja pamietam jak sama musialam przekonac Doriana ,ze na "apcia" juz nie mozna.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon, zapomnialam napisać, że doszła plytka. Wysłuchalam i jestem zaskoczona - takie żywe uderzenie Oczywiście jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. A gdy R wrocil z pracy i zapytal sie co to za muza i się pochwaliłam, że to koleżanka z forum to zrobił taką minę
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon pod jakim tytulem jest plytka?Mozna ja normalnie kupic?Chetnie sama bym posluchala
Podałam Ci namiary na priva