reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no własnie u mnie jest strasznie ciasno mam wszystkie ściany poobstawiane na maxa (może kiedyś powiekszy nam sie metraż ale póki co musimy sie jakoś przemęczyć) żeby wstawić taki fotel musiałabym wyrzucic łóżko piotrka bo on ma taki tapczan i wstawić 2 fotele ale chce sie wstrzymać z takimi rzeczami bo może niedługo będziemy mieli jeszcze 1 pokój dodatkowo dla krzyśka i jestem zakręcona

Kasiu a może kupcie tej koleżance łóżeczko dla malucha jakieś, a Krzyś niech śpi na tym, do którego jest przyzwyczajony ??
Takie łóżeczka zwykle to i za niecałą 100 można kupić.

cześć babki wieczorem, nadrabiam ;-)

reklama
matko jedyna natrzaskałyście dzisiaj jakby lało cały dzień:-D
a my mieszkałyśmy prawie cały dzionek na dworzu :happy:

poczytałam i zmykam spać elficzku łączę się w bólu ja dostaje za każdym razem antybiotyki w moją chudą dupkę i czasami mam wrażenie że mi się w kości wbijają współczuję strasznie
piguła morderca hihi dobre na maksa;-)
oby pomogły te kąszenia antybiotykowe:tak:

E-mamy pomysl jest bardzo trafiony:-)

Prasowac nie mam kiedy a gora rosnie, rosnie..... Minusy chodzenia do pracy tez niestety czasem sie pojawiaja. Nic sie nie martwcie odespie na emeryturze;-) :-)

Jasko tez sie nam poprzestawial - spi teraz w poludnie 2h do 16.30 co powoduje ze wieczorkiem jest zeski. Na szaczescie polozony po 21 gada do siebie i nie wola nas no i kolo 22 pada. Tylko co ja zrobie po zmianie czasu:confused: :confused: :confused:

Iwon jakbyś mogła napisz jak wygląda twój fotelik do spania dla Kornelka i czy jest praktyczny, pliiizzzz

Hej, wpadam na chwilę i rzucam się w wir pracy ;-)

Kate, zgadza się, kupiliśmy rozkładany fotel w Black Red White (nie mogę na interku znaleźć niestety zdjęcia). Jeszcze go nie ma (czas oczekiwania około 6 tygodni :szok: ), ale jest nieduży, zajmuje b. mało miejsca po złożeniu. Jest praktyczny dla dziecka, bo ma zabezpieczające boki i jest bardzo niski, co eliminuje ryzyko zrobienia sobie krzywdy po ewentualnym upadku. Po rozłożeniu ma długość takiego standardowego mini tapczanika dla dzieci :blink:

reklama
Do góry