reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a tak z innego tematu to mam ostatnio klina niezłego bo łóżeczko dla Krzysia dostałam od koleżanki po jej dzieciach tylko materacyk dorobiłam u tapicera (bo to łóóżeczko jest większe od tych standardowych) i teraz muszę je oddać bo koleżanka zaszła w niespodziewaną i nieplanową ciążę (trzecią ma już dwie duże dziewczyny 14 i 11 lat) i za miesiąc rodzi a ja zostaje bez łóżeczka :-( niby moge kupić ale nie wiem czy mi sie opłaca, moja niania może mi załatwić łóżeczko ale jest inny problem, nie wiem czy Krzyś będzie chciał spać w takim małym, a prawdziwiego tzn dużego łóżka dla niego nie mam po prostu gdzie wstawić :no: no i kololo sie zamyka
a taki fotelik rozkladany?? zajmuje malo miejsca a wiem ze mozna kupic tez takie wielkoscia podobne do lozeczek tych wiekszych
dziewczyny juz cos tutaj kiedys pisaly o tych fotelach

no własnie u mnie jest strasznie ciasno mam wszystkie ściany poobstawiane na maxa (może kiedyś powiekszy nam sie metraż ale póki co musimy sie jakoś przemęczyć) żeby wstawić taki fotel musiałabym wyrzucic łóżko piotrka bo on ma taki tapczan i wstawić 2 fotele ale chce sie wstrzymać z takimi rzeczami bo może niedługo będziemy mieli jeszcze 1 pokój dodatkowo dla krzyśka i jestem zakręcona

łoś mówi żeby spróbować z tym małym łóżeczkiem bo będzie nadal stało u nas w pokoju ( u Piotrka nie ma szans) może i tak zrobimy

Iwon jakbyś mogła napisz jak wygląda twój fotelik do spania dla Kornelka i czy jest praktyczny, pliiizzzz

reklama
Do góry