reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc kochanie:-)

Jaja z tym opiekunkami:-D

Opowiadaj co u Was?

Hej :) Wlasnie dopiero doczytalam dalej, hihi

Niestety ostatnio tak z doskoku odwiedzam BB, bo albo mam mdłości, albo czuje sie na tyle dobrze, zeby w koncu coś zrobić. No i korzystam z pogody, bo jest wyjątkowo spacerowa.

A pisalam Wam jaką mam pindzię ginekolożkę? Nie chciala mi dac zwolnienia, bo ciąża to nie choroba.... A ja umowilam się z szefem że wracam do pracy dopiero w kwietniu :-p Teraz musze kombinowac zwolnienia, a do tej baby więcej nie pójdę. Niestety, ale wiem że nie jestem w stanie iść do pracy, zemdlałabym w pierwszym lepszym tramwaju :eek:

reklama
hejo przedserialowo :happy:
moja obecnie najbardziej dajaca sie we znaki czesc ciala (czyt. tylek) nadaje sie do wymiany :sick: bylam na kolejnym zastrzyku wieczorem ( juz 3 za mna jeszcze 7 przede mna) i trafilam na pielegniarke morderce :no: jak mi przywalila to myslalam ze padne ,, o matko jak to boli ajjjjj

elfiko walcz z choróbskiem na pewno będzie dobrze, a swoją drogą to ty silna kobieta jesteś skoro przy tym wszystkim sama się weroniką opiekujesz podziwiam :tak:

elfiko walcz z choróbskiem na pewno będzie dobrze, a swoją drogą to ty silna kobieta jesteś skoro przy tym wszystkim sama się weroniką opiekujesz podziwiam :tak:

dzieki Kate :elvis:
ale wiesz nie mam za bardzo wyjscia
G pracuje, jak ma wolne to druga praca
sama wiesz jak to jest
a reszta rodziny ma swoje sprawy, pracuja, choruja, remontuja...
ale nie jest zle, daje rade :tak:

dzieki Kate :elvis:
ale wiesz nie mam za bardzo wyjscia
G pracuje, jak ma wolne to druga praca
sama wiesz jak to jest
a reszta rodziny ma swoje sprawy, pracuja, choruja, remontuja...
ale nie jest zle, daje rade :tak:

hmm no cóż czasem tak bywa że nie ma kto pomóc, ale życzę ci dużo siły :tak:

chciałam wam jeszcze napisać że krzysiek ma biegunkę od wczoraj, daję mu lakcid i nifuroksazyd, dzisiaj zrobił 3 kupki rano potem nic i wieczorem jedną, nie ma za bardzo apetytu albo mu nie smakuje to co mu daję, tzn kleik ryżowy (taki rozgotowany ryż z marchewką) i bułkę albo jakieś paluszki, poskubie troche czy zje pare łyżek i tyle ,
na szczęście pije dużo, nawet czasem udaje mi sie przemycic w piciu troche gastrolitu, może mu przejdzie, nie ma temperatury i chumor też ma dobry, wieczorem dałam mu kaszke ryżową na wodzie bo nie wiem czy mleko powinien jeść? nie wiem:dry:

reklama
Do góry