reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny, które używają prostownic, czy stosujecie jakiś środek do prostowania? I czy możecie mi coś polecić? Nie chodzi mi tyle o wygładzenie włosów, ile o środek, który nakłada się jako ochronę przed przesuszeniem i zniszczeniem. A może są takie, które spełniają obie role jednocześnie? :confused: (czyli wygładza i chroni włosy)

Ja uzywam prostownicy:tak: ale ze środka do chorony włosów przed tym zabiegiem juz dawno zrezygnowałam. Miałam Matrix i on jakoś tak te włosy usztywniał co nie bardzo mi pasowało. I sobie odpuściłam:-p

Ale jakbym miała cos polecić to kosmetyki fryzjerskie zdecydowanie zakupione na allegro.
np coś w tym klimacie:
L'OREAL IRON FINISH MLECZKO DO PROSTOWNICY 150 ml (173354585) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dziewczyny ale jestem szczesliwa,piekny dzionek i mężuś załatwił wyjazd na 10 dni do Ciechocinka na odnowe biologiczną w czasie świąt.Przyda mi sie taki wyjazd i to bardzo:tak: .Moze mnie tam troche podrasuja;-) bo na dzien dzisiejszy to ja cala obolala jestem i mam problemy ze stawami.Wiec mam nadzieje,ze kapiele,masaze ...i tamtejszy klimacik mnie troszke podlecza:-) .
Ale super Aga! To odpocznij sobie za nas wszystkie. Ale bym chciała, coby mnie ktoś pomasował...

Aga zazdroszczę na maxa:-p
A chłopców z kim zostawiasz na tak długo, u mnie właśnie z tego powodu taki wyjazd by nie wypalił, a szkoda:baffled: :dry:

Sukces:-) :-) :tak: :tak: :-D :-D

Mateusz spi już od godzinki!!!!
Juz nie chcę pisac, kiedy ostatnio tak się jemu zdarzyło.Chyba wszytsko przez to, że wstał o 6(a z reguły budzi się o 8), a ja o 10.30 wyciągnęłam go na prawie 2-godzinny spacer(na nózkach).
Zaliczyliśmy kawał drogi, w tym dwie piaskownice, oglądanie dźwigów(bo koło nas na osiedlu budują nowe bloki), małe zakupy w sklepie(po chrupki;-) ) i testowanie samochodu wujka:tak: .
Ku mojemu zdziwieniu Mati sam zaczął wchodzic po schodach:szok: mówiąc "do doma":szok: .Co oznaczało chęć bycia w domu, jak dla mnie rzecz niepojęta do tej pory.:szok: :szok: :szok:

hihihi, baby się zbroją przed spotkaniem, ulalala :-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:
E tam zaraz zbroją, jak mnie zobaczysz zmienisz zadanie.:tak:
Chyba nie jestem spcejalnie zadowolona z tego co mam akurat na głowie.:baffled:

Ale tak czy siak zobaczycie mnie na fotkach, już w przyszłym tygodniu.
Może nawet razem z Klaudią namówimy dziewczyny na specjalną fryzurową sesję zdjęciową.:tak: :cool2: :-p :szok: :sick::baffled: :tak: :-) :-D :eek: :elvis: :happy2: :shocked2: :blink: :rolleyes: :wink: :rofl:

Może nawet razem z Klaudią namówimy dziewczyny na specjalną fryzurową sesję zdjęciową.:tak: :cool2: :-p :szok: :sick::baffled: :tak: :-) :-D :eek: :elvis: :happy2: :shocked2: :blink: :rolleyes: :wink: :rofl:
U mnie nie ma co specjalnie oglądać :-) Twardo zapuszczam, więc obecnie są w stanie przejściowym, czytaj: bez konkretnej fryzury. Tyle, że siwych włosków nie widać :-D

Zmieniłam przeglądarkę i takie oczy robie:szok: :szok: :szok: , bo po raz pierwszy widze, że jest tu coś takiego jak"link sponsora" :szok: , a mój suwaczek ma kolor czarny :szok: tzn.tło ma czarne i nie ma tego napisu ile Mati ma lat.:szok:

Sama juz nie wiem jak ma byc dobrze, bo korzystałam wczesniej z Mozzilli i tych rzeczy nie było.
A teraz już głupia jestem.:eek: :eek: :eek: :confused: :confused: :confused:

No nic zmienie to i owo i zobaczę czy to coś da.

reklama
Zmieniłam przeglądarkę i takie oczy robie:szok: :szok: :szok: , bo po raz pierwszy widze, że jest tu coś takiego jak"link sponsora" :szok: , a mój suwaczek ma kolor czarny :szok: tzn.tło ma czarne i nie ma tego napisu ile Mati ma lat.:szok:

Sama juz nie wiem jak ma byc dobrze, bo korzystałam wczesniej z Mozzilli i tych rzeczy nie było.
A teraz już głupia jestem.:eek: :eek: :eek: :confused: :confused: :confused:

No nic zmienie to i owo i zobaczę czy to coś da.
a ja nie widze wcale Twojego suwaczka...

witam popołudniowo :)

Do góry