reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
:-p :-p :-p :-p :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :ninja: :ninja: :ninja: :unsure: :surprised:

:-D :-D :-D

mam nadzieje ze nikogo nie zgorszyłam ahhaaaa
osobiscie uwarzam ze wszystko dla ludzi ;-) :cool2: :-D

u nas otworzyli sex shop z moze dwa miesiace temu
ale wybuchł skandal na wsi :-D :-D :-D

a rozmawiałam z babka co ma ten sklep to mowi ze powodzenie bardzo duze i juz kreuja sie stali klienci ..... ciekawe ilu z nich ''za dnia'' jest zgorszonych ze takie cos u nas otwarli?? hahaaa

niestety opuszczamw as na jakis czas
młoda spi to ja podlogi ide umyc
a potem mam fure prasowania
normalnie nie wiem jak sie za nia zabrac :eek:

a ku ku :)

Mam ochotę kupić wszytskie te ksiązki:rolleyes: Namiętnik, Europejka, Kobieta i męzczyna...:-p Cieszę się, bo jakoś ostatnio zaczynałam kilka ksiązek i żadna mnie nie wciągneła.

ja w tamtym tygodniu przeczytałam całego Harrego Pottera :) Bardzo mi sie podobało ;-)

Widzę, że jest trend taki, że opiekunki naszych dzieci to albo Lucyny, albo Ewy. Ja mam Ewę ;-)

W nastepnym tygodniu wybieram się z łośkiem do Warszawy, łosiek mam tam coś załatwić, a ja chcę sobie pochodzić za jakimiś ciuszkami:-p :cool2:
No i mam pytanie do Was, do którego centrum handlowego warto iść, nie chce mi się chodzić po kilku, wolałaby iść do jednego takiego z fajnymi szmatkami
Niania liczę na Twoją pomoc:-) :elvis:
Ostatnio w Warszawie byłam jak studiowałam, dobrych pare lat temu i napewno wszystko się pozmieniało

Wiki, teraz najfajniejsze zakupy to albo w Galerii Mokotów albo w Arkadii. No i ostatnio otworzyli Złote Tarasy - ale tam nie bylam, wiec nie moge polecic. Podobno są największym tego typu przybytkiem w W-wie ;-)

reklama
Dziewczyny, które używają prostownic, czy stosujecie jakiś środek do prostowania? I czy możecie mi coś polecić? Nie chodzi mi tyle o wygładzenie włosów, ile o środek, który nakłada się jako ochronę przed przesuszeniem i zniszczeniem. A może są takie, które spełniają obie role jednocześnie? :confused: (czyli wygładza i chroni włosy)

Do góry