reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
A my wróciliśmy właśnie ze spacerku. Jest poprostu cudownie. Pączki na drzewach, ptaszki śpiewają, nic tylko się zakochać :-)
hehe
my też wróciłyśmy ze spaceru i tak:
- drzew nie ma więc i pączków nie ma,
- nie ma drzew nie ma ptaków,
- reszta się zgadza
W nastepnym tygodniu wybieram się z łośkiem do Warszawy, łosiek mam tam coś załatwić, a ja chcę sobie pochodzić za jakimiś ciuszkami
No i mam pytanie do Was, do którego centrum handlowego warto iść, nie chce mi się chodzić po kilku, wolałaby iść do jednego takiego z fajnymi szmatkami
Niania liczę na Twoją pomoc:-)
Ostatnio w Warszawie byłam jak studiowałam, dobrych pare lat temu i napewno wszystko się pozmieniało
Wiki ja myślę, ze osobiście lubię Redutę Carefour, ale chyba najbardziej wypasione jest Arkadia albo złote tarasy
AgaR.
Fanka BB :)
Dziewczyny ale jestem szczesliwa,piekny dzionek i mężuś załatwił wyjazd na 10 dni do Ciechocinka na odnowe biologiczną w czasie świąt.Przyda mi sie taki wyjazd i to bardzo .Moze mnie tam troche podrasuja;-) bo na dzien dzisiejszy to ja cala obolala jestem i mam problemy ze stawami.Wiec mam nadzieje,ze kapiele,masaze ...i tamtejszy klimacik mnie troszke podlecza:-) .
Lilka
idę po kawkę..............mam ochotke na taką kawkę
lub taką
wyglądają przepysznie
no cóż ale pozastaje mi zwykła rozpuszczalna z mleczkiem;-) :-)
Hanti dostałam slinotoku
nr 2 plissssss
ide po cos do picia.......
Lilka
LIlka ja też jeszcze raz serdecznie gratuluje!!! Oby ta ciąza była bezproblemowa, będe trzymac kciuki
aaaa swoja droga kochana hehe fajne rzeczy kupujesz na alegro i nie mowie tutaj o spodniach hehe chociaz one tez fajne :-)
wiem o so chosi
swietna sprawa hahaaaa
i rozmiarowo mhmhmmm
Elfik dziekuje za gratki i zyczenia, ja Tobie tez zycze duuuuzo zdrówka przyda ci sie z tego co czytam
mnie tez szlag juz trafia bo ile mozna chodzic przeziebionym
Joaska
Lipcowe mamy '05
Wiki ja myślę, ze osobiście lubię Redutę Carefour, ale chyba najbardziej wypasione jest Arkadia albo złote tarasy
wiki, moze nie jestem z Warszawy ale bywam tam czasem, polecam to samo co Ania, powiem ze a Arkadii chyba podobało mi sie bardziej!!!!!
Lilka
a tak wogole to jestem po mega zakupach juz dawno tak sobie nie poszalałam
Mili dostała sliczna czapeczkke oraz zabawki: cały taki pojemnik klockow 500szt. i cymbałki-piesek
ja sobie zas kupiłam butki do mojego plaszczyka sztruksowego pod kolor :-)
wczoraj spodnie
jeszcze bluzka mi sie marzy
a w czwartek fryzjer :-) bo mialam byc dzisiaj ale nie mam z kim młodej zostawic ...
dostałam powera
wstaje codziennie o 8 rano by cos wysprzatac mieszkanko a potem z Mileną spedzam czas
jak ona idzie spac ja z nią :-) i tak mi mijaja ostatnio dni
a dzis to byłysmy na miescie ze 3 godziny :-)
teraz kawunia mi sie marzy....ide ja wreszcie zrobic
Mili dostała sliczna czapeczkke oraz zabawki: cały taki pojemnik klockow 500szt. i cymbałki-piesek
wczoraj spodnie
a w czwartek fryzjer :-) bo mialam byc dzisiaj ale nie mam z kim młodej zostawic ...
dostałam powera
wstaje codziennie o 8 rano by cos wysprzatac mieszkanko a potem z Mileną spedzam czas
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
wiem o so chosi
swietna sprawa hahaaaa
i rozmiarowo mhmhmmm
no wiec Elficzek wyczaił ze wibratorka sobie kupiłam
wstepnie kupiłam go dla siebie
nawet Mili go polubiła bo tak fajnie bzyczał
ups...
reklama
a tak wogole to jestem po mega zakupach juz dawno tak sobie nie poszalałam
wczoraj spodnie
dostałam powera
Ale fajnie Lila czyta się takie pozytywne posty:-) :-) :-) Az się życ chce