reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej wieczorowo.
moje dziecko znow dało popalic przy zasypianiu

ehhhh.......
musze sie porzadnie za to wziasc!!!!

aniusz zdrowka dla Kubika!!!

reklama
uuuu ale tu puszki
pewnie Harrego Potera ogladacie :-)

Milenka poszła spac a ja zasiadam do angielskiego
musze sobie powtórzyc bo jutro mam testy kontrolne

pozatym te usg....:-)
Karol do mnie dzwonil
rozmawialismy prawie godzine

szkoda ze nie mozna sie teleportowac :-D bo bardzo za nim tesknie :zawstydzona/y:

Aniu sz zdrówkaa
my również zaliczłyśmy dzisiaj lekarzy mała zdrowa tzn.ma katar i biegunkę ale wyłażą jej kolejne 2 zęby na raz więc to podobnoć od tego

ja mam zapalenie gardła i ucha :szok:
a dopiero rano poczułam że mnie coś pobolewa szczęka hi
pewnie się doprawiłam na wczorjszej imprezce
ale było super :-) warto było:-p traz tylko szybciutko się podkuruję żeby za tydzień dalej poszaleć:-p

Aniu g niemożliwa jesteś i twarda sztuka z Ciebie;-) z tym smokiem to gratuluję

No dzis bylo dluzej i ostrzej - mam na mysli relacje SMoczkowa:-)
Od razu byl ostry krzyk, ale za to zasnal po tych 60 minutach SAM bez mojej obecnosci.
Glowka mi peka - bo na moje szczescie jestem drugi wieczor sama:baffled: .
Jutro jednak bedziemy walczyc razem z Mackiem - licze ze sie to niebawem unormuje. W kazdym razie smoczka juz nie mamy - co ma byc to bedzie....

nie zazdroszczę kurcze samej z dzieckiem jest bardzo ciężko a tu jeszcze w brzusiu fasolka
trzymaj się dużo sił życzę, a kiedy się zobaczycie teraz? i nadal chesz pojechać do Niego?

szczerze to nie wiem kiedy sie zobaczymy:zawstydzona/y:
mysle ze dopiero jak po nas przyjedzie
mysle ze czerwiec-lipiec i wyjezdzam z PL :happy: zreszta dla Karola dłuzsza rozłąka nie wchodzi w gre:no:
Karol musi uzbierac depozyt i wtedy nas sciagnie, bo tam jak sie chce wynając mieszkanie musisz miec juz jakas kase wlasnie w depozyt
sa okazje ze i bez depozytu,ale baaaardzo zadko
pozatym do nas POlakow Norwedzy maja pewne uprzedzenia,i czesto nie chca nam wynajac
prosza o depozyt i zaswiadczenie o legalnej pracy....

K jest bardzo zadowolony z pracy
szczegolnie ze wie ze moze awansowac i ze po jakims czasie dostanie podwyzke
pozatym moj szwagier tam mieszka od dwoch lat
siostra dojezdza bo tu jednak dzieci chodza do szkol
ale planuja sie tam przeniesc na stałe
i w dalszych planach mamy wszyscy zamiar domek wynajac na poł :happy:
ale to dalsze plany

a my wstepnie po to tam jedziemy by zarobic na własne M
bo tu w PL nie ma szans bez kredytu.....a my tak nie chcemy bo to sznur na szyji przez 30 lat
A nigdy nie wiadomo co bedzie jutro...

Lilka dzieki za trzymanie kciukasow w sprawie kupna domku.:tak: Udało sie kupujemy go!!!:tak: :-) ? Juz mamy umowe wstepna spisana:-) :-) :-)

Witam :-) :-)
Ja dzisiaj do kina idę:-) , ale się cieszę bo ostatnio tyle się w domu wysiedziałam przez tą chorobę, że mam dość
Idziemy jeszcze wcześniej do knajpki na kolację z kumplami, no i tu jest mały problem, bo ja na tej dietce jestem i chyba będę tylko patrzyć jak oni pochłanieją pyszności:-(

reklama
Liluś nie zazdroszczę tego roztania:no:
Ale będę mocno trzymać kciukasy aby Wam się wszystko poukładało i żebyście jak najszybciej byli razem:tak: :-)

Do góry