reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja mam dzisiaj przymusowe wolne, bo teściowa poszła na zabieg do szpitala, więc urzędujemy z Maciusiem w domku. Ze spacerku dzisiaj nici, więc oglądamy właśnie zdjęcia ślubne :-) Maciek uwieeelbia oglądać albumy ze zdjęciami. :-)

U nas to samo :-) ciagle ogląda i wszystkich rozpoznaje

my z kolczykami dla Weroniki jeszcze poczekamy,
co prawda dostała Weronisia takowe na roczek ale ona jest jakby to hmmm troszke za bardzo rozbrykana na kolczyki :-p
nie da sobie kitki zrobic, w sukienkach nie chce chodzic wiec kolczyki chyba nie sa dobrym pomyslem teraz :eek::baffled::dry:

kochana Weroniczka :-)

my ciagle mamy te kolczyki co odrazu wychodza z machiny bo przebijania
jakoś boje się Juli przełozyć na inne - ma złote ale wydaje mi się że tamte zaraz zgubi albo będzie zaczepiała o ubrania

Akcja smoczek cz.3:-) :
Zasypianie 40 minut - spokojniej niz wieczorem - o dziwo, ale nie obylo sie bez 1 minuty na koniec w towarzystwie Jasia - obym go tylko nie nauczyla ze ktos ma byc w pokoju na przysypianie. Ale na dzis jest plan aby wiedzial ze smoczka nie dostanie - juz wiem ze sie nie poddam:-) .

Glatulacje dla Jasia :elvis:

Aniu a Ty widzię że jesteś pełna enargii i taki optymizm od Ciebie bije :-)
fajnie z tym spotkaniem po maturze :happy:

dzieki Elfie :elvis: :elvis:
przywitam się szybko powie gdzie byłam gdzy mnie nie było, to tak:
po pierwsze znów zaliczyłam zatrucie i to na prawde hard core'owe :-(
po drugie do niedzieli mam napisac robertowi 2 rozdział (idzie mi jak krew z nosa bo po prostu mi się nie chce)
po trzecie w pracy zciełam sę z prezesem wiec musze uważac i nie podpadac wiecej bo mam w umowie 100% podstawy i 100% premii (zawsze do zabrania :no: )
no i najgorsze Kuku sie rozchorował - ma zapalenie górnych dróg oddechowych i gorączkuje a te ch..je w pracy każą mi przychodzic do roboty - mimo ze mam zwolnienie - bo nie ma mnie kto zastapic , myslał by kto ze taka niezastapiona jestem..wiec dzis się zbuntowałam i nie poszłam ale w poniedziałek t juz bede musiała bo autentycznie z premią się pożegnam

Aniu Sz nie daj się ;-) :rofl: i trzymaj się :elvis:

no i zdrówka dla Was :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Co za ściema jakaś z tym spaniem??:confused::baffled::eek: W ciąży nie jestem, a spać mi się chce jak diabli:eek:

Weronika na dietce widzę:zawstydzona/y: Ale jaka śliczniutka w galeryjce, mmmm
i Kubuś wyrośnięty, wiosenny, rozbiegany:tak::tak::tak::tak:

Ale nam się dzieciaki zrobiły z takich małych bobków:-D

taaaaaaaa, też jestem pod wrażeniem energii Ani.G, jeszcze Melllcia zapomniałaś dodać, że ma kobita wykańczanie domku na głowie :cool2::szok:
Szacuneczek!!!

Aniu.Sz zdrówka, zdrówka, duuuuuuużo zdrówka!!!!, bo wiesz, mamy synchro ciopągów jakby co ;-);-);-)

właśnie mi się woda gotuje :tak:

ja już mam :-D
mmmmmm, pycha;-)

.......

Miałam zbunkrowaną paczkę swimmersów, uffff
Tylko co to są za pieluchy??? jak Julka zrobiła siku a wszystko wyleciało na gacie i na nogi?? To jak dzieci mają nie lać do basenu? No chyba, że w tych pieluchach chodzi o to, żeby tylko grubsze sprawy zatrzymywały:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Aniu super! Gratuluje postępów smokowych
Jestem pełna podziwu dla Ciebie bo ja prawie cała ciąże sie leniłam a Ty pracujesz, zajmujesz sie dzieckiem podejmujesz wyzwania w stylu odwyku smokowego i jakby tego było mało to organizujesz taka imprezke , akurat Ty z 33 osobowej grupy. No a jak juz wszystko przygotujesz to jeszcze w pociag wsiądziesz i na lipcowe spotkanie pojedziesz .
szacuneczek :elvis::-) jestes wielka !!

Glatulacje dla Jasia :elvis:

Aniu a Ty widzię że jesteś pełna enargii i taki optymizm od Ciebie bije :-)
fajnie z tym spotkaniem po maturze :happy:

Ale nam się dzieciaki zrobiły z takich małych bobków:-D

taaaaaaaa, też jestem pod wrażeniem energii Ani.G, jeszcze Melllcia zapomniałaś dodać, że ma kobita wykańczanie domku na głowie :cool2::szok:
Szacuneczek!!!

babeczki:cool2: :cool2: :cool2: :elvis: :elvis: :elvis:
Ja sobie teraz tak nakrecam zycie - bo juz niebawem dom- Jas - bobasek - dom - Jas - bobasek ... - same wiecie jak jest :-) , a ja musze pod koniec roku zbilansowac i musi to sie jakos prezentowac:-) .

reklama
hmmmmmm, coraz więcej wspólnych cech mają te nasze dziewczyny :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

pędzę do domciu spakowac nasza trójkę i do babci.... Upichcimy na niedzielę Super Babkę Śmietankową Elfika :tak: :tak: :tak: i będe sie byczyć :-D :-D

do poniedziałku, papapappaaaa :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
:eek:Twoja tez nie je?? u nas nawet z kolacji dzisiaj nici :sick: tylko mleko wypila :baffled:

Aniu Sz - wracaj do zrowka:elvis: i walcz z umiarem w pracy;-)
tak tak tak tak :tak:

Do góry