reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lilka czekam na wiadomości z usg:-)

Przyznam się że wam trochę zazdroszczę tych usg, póżniej ruchów maluszka i pierwszych chwil z nim:-(
Jak bym miała BB po urodzeniu Wiki to napewno szybciej bym się zdecydowała na następnego dzidziusia

dziewczyny wielkie dzieki za życzenia zdrowia ... ja się czuje dobrze i juz normalnie jem (hmmmm choc teraz mozna powiedziec ze nardabiam zaległosci ;-) ) a Kuku na szczescie dzis juz ok. i mysle ze juz jutro wyjdziemy na spacer:tak: takze jest git. :-D

no i nadrabiając przeczytałam ze Jasio pozbył się smoczka ...Aniu gratuluje decyzji strasznie współczuje Ci przejsc ...ale zobaczysz jaka to wygoda bezsmoczkowe dziecko :tak: :tak: :tak:

i oczywiscie wielkie gratulacje dla Agi. R. ładny kawał domu zakupiliscie - super !!!

Kaiu.K. moze zrobimy zawody w chorowaniu, ostatnio Cie doganiam, ale musisz dac mi szanse, odpusc troche te chorubska - pozdrowiej troche:tak: :-p ;-) :cool2:

dziewczyny jak tak sobie nadrabiałam to nie zauwazyłam żadnego posta: Niunki, Tusi, Kate ... przeoczyłam czy dziewczyny dawno nie pisały ?? jesli nie pisały to ciekawe skąd to milczeni ??

no to jestem po usg

i było tak:
pokazałam lekarzowi wyniki badan ktore sobie porobiłam tak profilaktycznie i uswiadomiłam go ze tescik wyszedł mi pozytywnie :happy:
nastapiło usg poczym patrząc na ekran prawie sie poryczałam bo nie było pecherzyka.....
gin szukał i szukał....i znalazł!!!! :-) :-) :-)
zapytał sie mnie kiedy mialam ostatnią @ i powiedziałam mu ze 21 stycznia.....jego mina zrobiła sie automatycznie dla mnie przerazająca
bałam sie ze usłysze ze ciaza martwa.....bo pecherzyk jest za malutki...

porozmawialismy i przypomniałam mu moja historie choroby z tymi plamieniami
i doszedł do wniosku ze po prostu nie bedziemy sugerowac sie WOGÓLE OM bo ciąza jest bardzo młoda i to jest dopiero jakis 3-4 tc :-)
pecherzyk ma 0,47mm i nawet nie ebde wklejac foteczki z usg bo nic nie dojrzycie

27 lub 29 marca mam przyjsc na kolejne usg
jesli bede miala jakies plamienia czy bol bedzie mocniejszy mam natychmiast dzwonic :-) i to mi sie w tym lekarzu podoba

takze wstepnie termin porodu mam na 20 listopada :-)

reklama
Hej :-)

Zacznę od gratulacji dla AgnieszkiR. Aga, super! :elvis::elvis::elvis:

Lilka, jak tam samopoczucie? :cool2:

Wiki
jak tam Twoja dietka? :-p

Ja dzisiaj wpadłam w szał zakupów i wyposażyłam moje dziecko w śliczną, wiosenną kurteczkę, buciki i czapkę. A przy okazji...kupiłam sobie wiosenny płaszczyk :-p:cool2: Teraz muszę jeszcze przekonać łosia, że kurteczka z zeszłego roku nie nadaje się kompletnie na ten sezon :-p;-)

Do góry