reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

[

Ja mam dzisiaj rybke pange, ziemniory i surówe
Weronika tego nie je wiec dostanie omlet
tego pewnie też nie zje :baffled::eek:

No u mnie własnie się rybką w warzywach skończyło + ziemniory + surówa. maciek zjadł wszystko, a na końcu krzyczał "ryba, ryba", no i dałam mu jeszcze trochę tatusiowej :-)
A te naleśniczki z fetą i szpinakiem to brzmią baaardzo zachęcająco. Muszę spróbować :-)

reklama
Jeszcze sie pochwale ze tydzien temu rozpoczelam organizowanie 10-lecia matury. Jestem z siebie dumna jak nie wiem bo udalo mi sie na tyle zmoblizowac siebie i nnych, ze po tygodniu dysponuje 30 aktualnymi namiarami z 33 osob z klasy. Te 3 osoby to ostre wyzwanie - ale dam rade:-) .
Knajpe zarezerwowalam, utale menu (szwedzki stol) i bedzie ekstra:laugh2: . Juz sie nie moge doczekac tego 21 kwietnia:-) .

ja też w tym roku obchodzę 10 lecie zdania matury :-) :-) :-) :-) ale chyba żadnej imprezy nie będzie:no: raczej nie byłyśmy zgrane :baffled: :baffled: :baffled:

no i dodatkowo wczoraj miałam pięciolecie obrony tytułu Inżyniera :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :-) :-)

ja też w tym roku obchodzę 10 lecie zdania matury :-) :-) :-) :-) ale chyba żadnej imprezy nie będzie:no: raczej nie byłyśmy zgrane :baffled: :baffled: :baffled:

no i dodatkowo wczoraj miałam pięciolecie obrony tytułu Inżyniera :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :-) :-)
ja chodzilam do mat-fizu wiec facetow mialam wiekszosc - no i dzieki temu zgrana klase;-) .
Baby to jednak baby;-) :-)

my juz tez po obiedzie
tak jak myśłałam Weronika omletu także jesc nie chciała
skończyło sie na........... herbacie :-:)sick:

Aniu super! Gratuluje postępów smokowych
Jestem pełna podziwu dla Ciebie bo ja prawie cała ciąże sie leniłam a Ty pracujesz, zajmujesz sie dzieckiem podejmujesz wyzwania w stylu odwyku smokowego i jakby tego było mało to organizujesz taka imprezke , akurat Ty z 33 osobowej grupy. No a jak juz wszystko przygotujesz to jeszcze w pociag wsiądziesz i na lipcowe spotkanie pojedziesz .
szacuneczek :elvis::-) jestes wielka !!

Jeszcze sie pochwale ze tydzien temu rozpoczelam organizowanie 10-lecia matury. Jestem z siebie dumna jak nie wiem bo udalo mi sie na tyle zmoblizowac siebie i nnych, ze po tygodniu dysponuje 30 aktualnymi namiarami z 33 osob z klasy. Te 3 osoby to ostre wyzwanie - ale dam rade:-) .
Knajpe zarezerwowalam, utale menu (szwedzki stol) i bedzie ekstra:laugh2: . Juz sie nie moge doczekac tego 21 kwietnia:-) .
Ale zazdroszczę tego spotkania, ja by strasznie chciała spotkać się z ludżmi z LO

Ania!! No nareszcie, już sie martwiłam o Ciebie :elvis:
dzieki Elfie :elvis: :elvis:
przywitam się szybko powie gdzie byłam gdzy mnie nie było, to tak:
po pierwsze znów zaliczyłam zatrucie i to na prawde hard core'owe :-(
po drugie do niedzieli mam napisac robertowi 2 rozdział (idzie mi jak krew z nosa bo po prostu mi się nie chce)
po trzecie w pracy zciełam sę z prezesem wiec musze uważac i nie podpadac wiecej bo mam w umowie 100% podstawy i 100% premii (zawsze do zabrania :no: )
no i najgorsze Kuku sie rozchorował - ma zapalenie górnych dróg oddechowych i gorączkuje a te ch..je w pracy każą mi przychodzic do roboty - mimo ze mam zwolnienie - bo nie ma mnie kto zastapic , myslał by kto ze taka niezastapiona jestem..wiec dzis się zbuntowałam i nie poszłam ale w poniedziałek t juz bede musiała bo autentycznie z premią się pożegnam

my juz tez po obiedzie
tak jak myśłałam Weronika omletu także jesc nie chciała
skończyło sie na........... herbacie :-:)sick:

hmmmmmm, coraz więcej wspólnych cech mają te nasze dziewczyny :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

pędzę do domciu spakowac nasza trójkę i do babci.... Upichcimy na niedzielę Super Babkę Śmietankową Elfika :tak: :tak: :tak: i będe sie byczyć :-D :-D

do poniedziałku, papapappaaaa :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

reklama

O to szykuje się przednia imprezka.:-D:-D:-D:-D
Moi znajomi z podstawówki też w tamtym roku zorganizowali spotkanko i z 35 osób przyszło 11 osób, reszta albo przyjść nie chciała, albo nie mogła, bo zatrzymały ich sparawy rodzinne albo zawodowe.Okazało się, że bardzo duzo ludzi jest w Anglii.
Teraz część z nas utrzymuje jakiś tam kontakt i od czasu do czasu spotykamy się.Kilka osób znalazło się dzięki stronce, na której można szukać znajomych z lat szkolnych.:tak::tak::tak::tak:

Do góry