reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej dziewczyny

a my po spacerku w parku
u mnie jest tak ciepło ze sie w kurtce zimowej zagrzałam :szok:

a tak mnie muliło, tak mi sie chciało spac ze wyszłam na ten spacer by sie obudzic
ale i tak usiadłam i juz czuje ze mi powieki zjezdzaja w dół :eek:

a mam sprzatanie podłóg i kuchnia do ogarniecia po wczorajszym balowaniu z kumpelami

przydałaby sie zmywara :-p :-p :-p :-p

[
A ja mam dzisiaj przymusowe wolne, bo teściowa poszła na zabieg do szpitala, więc urzędujemy z Maciusiem w domku. Ze spacerku dzisiaj nici, więc oglądamy właśnie zdjęcia ślubne :-) Maciek uwieeelbia oglądać albumy ze zdjęciami. :-)

A ja znowu nie wiem, co na obiad zrobić. Aha, wiecie, jakie dobre wyszły te krokiety z nadzieniem do pierogów ruskich, hihi. :-D Ale kombinacja. :-)

Ja mam dzisiaj rybke pange, ziemniory i surówe
Weronika tego nie je wiec dostanie omlet
tego pewnie też nie zje :baffled::eek:

Elfiku ja nie oglądnęłam tego filmu nawet do połowy, po prostu usnęłam na fotelu:-)(w domu, nie w kinie:-p).Porażka:baffled:.

ja też na szczęscie miałam na płytce bo w tym kinie sząłu bym dostała :no:

wczoraj z Okazji Dnia Kobiet
dostałam od mołża miniaturową różyczkę w doniczce,
ślicznie pachnie:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
oraz ciasteczko w kształcie serduszka..........pyszzzzzzne,
Otylcia dostała też serduszko,tylko mniejsze:happy: :happy: :happy:

Od szwagra dostałam żółtą różyczkę,Otylcia czekoladki Milka,
a od Taty bombonierkę nadziewaną koniakiem,a Otylcia
kinder czekoladki oraz Kubusia............................
z pracy przyszła kartka z życzeniami,
więć ten dzień obfitował w miłe akcenty:happy: :happy: :happy:

hihi a ja dostałam bardzo oryginalny prezent od taty :tak::-)
rajstopy i majtki :-D:laugh2::tak::cool2::-p

hej dziewczyny

a my po spacerku w parku
u mnie jest tak ciepło ze sie w kurtce zimowej zagrzałam :szok:

a tak mnie muliło, tak mi sie chciało spac ze wyszłam na ten spacer by sie obudzic
ale i tak usiadłam i juz czuje ze mi powieki zjezdzaja w dół :eek:

a mam sprzatanie podłóg i kuchnia do ogarniecia po wczorajszym balowaniu z kumpelami

przydałaby sie zmywara :-p :-p :-p :-p

uroki pierwszego trymestru się zaczynają hihi :cool2:

Lilka
a jak Toffinka? Jak sobie dajesz radę ze spacerami, teraz jak nie ma Karola?:tak:

jesli chodzi o gusta muzyczne to moje sie znacznie różnia od waszych :tak:
moja muza to Gwen Stefani (Elen ;-) ), Pink,Karmah,Scooter,MBrother,September,Nelly Furtado,Chemical Brothers,Justin Timberlake.....i wiele wiele innych

a z polskich klimatów lubie,Kasie Kowalską,Łzy, D-Bomba:cool2: :-p :-p fajnie skakało sie na ich koncercie (matko kiedy to było :confused: )

a muzyczka u mnie elci w domu non stop
albo Viva,albo Winamp,albo radio :-)

my z kolczykami dla Weroniki jeszcze poczekamy,
co prawda dostała Weronisia takowe na roczek ale ona jest jakby to hmmm troszke za bardzo rozbrykana na kolczyki :-p
nie da sobie kitki zrobic, w sukienkach nie chce chodzic wiec kolczyki chyba nie sa dobrym pomyslem teraz :eek::baffled::dry:

uroki pierwszego trymestru się zaczynają hihi :cool2:

Lilka a jak Toffinka? Jak sobie dajesz radę ze spacerami, teraz jak nie ma Karola?:tak:

na szczescie pies juz potrafi wytrzymac i nie trzeba z nia latac co chwile jak kiedys
teraz idzie sobie poradzic bo rano wstaję i ją wyprowadzam,
a potem takie fajne dziewczynki po nią przychodza i ja mi wyprowadzają :-)

reklama
Milena cały dzien lata z ksiazka pt. CIĄŻA :-D :-D
stara ja wyjęła bo trzeba sobie co nie co przypomniec :-p :cool2: :-D

Do góry