reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hej :)

Hejoo :-)
Muszę się pochwalić, że młody przesypia ostatnio całe noce :-p Acha, i sensacja- ZREZYGNOWALIŚMY Z PORANNEGO MLEKA :tak: Stało się to jakieś kilka dni temu, kiedy Kornelek po raz pierwszy nie rzucił się na nie z entuzjazmem :eek: . Następnego dnia poczekał grzecznie do śniadania o 8-mej i tak mu już zostało ;-) Mam nadzieję, że to nie chwilowe :confused:

aaaaaaaaaale Ci zazdroszczę :tak: U nas dzis była wyjątkowo piekna noc. ale na nic więcej nie licze. cierpliwie czekam aż 5tki wyjdą i może wtedy? :confused:

reklama
Oooo, rzeczywiście wiosna, skoro myślicie tak intensywnie o pozbyciu się cellulitu :cool2:

Mnie też przerażenie ogarnęło, gdy spojrzałam w lustro :szok: Tym bardziej, że od kilku tygodni siedzę w domku na tyłku, objadam się (no bo mdłości :zawstydzona/y: ), no i wychodowałam sobie na udach takie latające, mięciutki coś :baffled: Tak mysle co wykombinowac, bo w ciązy to chyba za wiele nie zdziałam....

Tak więc moja terapia wygląda następująco:
- duzo wody
- spacerki po poludniu w miarę mozliwości
- więcej owoców
- kremik napinający
- masazyk gabką-drapaczką pod prysznicem
- od 4go miesiąca gimnastyka :-)

Mnie też przerażenie ogarnęło, gdy spojrzałam w lustro :szok: Tym bardziej, że od kilku tygodni siedzę w domku na tyłku, objadam się (no bo mdłości :zawstydzona/y: ), no i wychodowałam sobie na udach takie latające, mięciutki coś :baffled: Tak mysle co wykombinowac, bo w ciązy to chyba za wiele nie zdziałam....

Tak więc moja terapia wygląda następująco:
- duzo wody
- spacerki po poludniu w miarę mozliwości
- więcej owoców
- kremik napinający
- masazyk gabką-drapaczką pod prysznicem
- od 4go miesiąca gimnastyka :-)

Kochana, komu jak komu, ale Tobie wolno :cool2: Nie stresuj się, doprowadzisz się do porządku po ciąży za jednym zamachem ;-) Chociaż plan mi się bardzo podoba i zazdroszczę Ci, że będziesz miała teraz tyle czasu dla siebie :-p :-p :-p

Kochana, komu jak komu, ale Tobie wolno :cool2: Nie stresuj się, doprowadzisz się do porządku po ciąży za jednym zamachem ;-) Chociaż plan mi się bardzo podoba i zazdroszczę Ci, że będziesz miała teraz tyle czasu dla siebie :-p :-p :-p

hi hi, jak się zapuszcze, to nie wiem czy tak szybko wrócę do formy ;-) Ale właśnie zapisalam się na gym ciążowe i juz mam lepszy humor. Zaczynam od kwietnia. W ciąży z M tam chodzilam i baaardzo sobie chwalę. Mam nadzieje, że uda mi sie wyrwac 2x w tyg, a juz 1x to musowo :tak:

lecę się przewietrzyc
miłego dnia :elvis:

reklama
zakupy udane :happy:

dobrze że Weroniczka już zdrowa :elvis:

Marusia ja mam właśnie ten zestaw z Liren pomarańczowy co pisała o nim Joasia - skóra jest po nim pachnąca i aksamitna

Joasia :elvis: :elvis: :elvis:
noo to kochana może sie pochwalisz co? :tak:
Ja tez mam ten zestaw Liren- pachnie bosko :tak:

Od jutra przechodzę na dietę oczyszczającą organizm:szok:
Stwierdziłam że muszę coś z sobą zrobić, cere mam poprostu tragiczną, do tego dochodzą problemy w kibelku
A podobno po takiej diecie wszystko się ładnie poprwaia:tak:
Więc czeka mnie 5 dni na owocach i warzywach + woda, a potem pomału wprowadza się inne produkty
ciekawe jak ja to przetrwam:confused:
ooo to powodzenia, bede kciuki trzymać
hi hi, jak się zapuszcze, to nie wiem czy tak szybko wrócę do formy ;-) Ale właśnie zapisalam się na gym ciążowe i juz mam lepszy humor. Zaczynam od kwietnia. W ciąży z M tam chodzilam i baaardzo sobie chwalę. Mam nadzieje, że uda mi sie wyrwac 2x w tyg, a juz 1x to musowo :tak:

lecę się przewietrzyc
miłego dnia :elvis:
cześc Dorotko
Jakos sobie nie potrafie wyobrazic Ciebie zapuszczonej

Do góry