reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześć dziewczyny.

kawa już w brzuszku :-) i zabieram sie za pracę, hihiihiii

A mnie dziś w nocy o 3 obudziło wołanie mojego syna "Mamunia KUPA:szok: :szok: :szok: "

:baffled: :baffled: :baffled: i kupa faktycznie była :-D :tak: No jazda jak za starych czasów :cool2:

nas nie budzą w nocy kupy tylko "tutu" (herbatka), a wołanie o nocnik jeszcze sie nie zdarzyło :(

Czesc:-) tak tak umnie tez wiosna. Wczoraj latała mi w domu mucha, a dziś przed domem widziałam glizdę:tak: Wiosna jak nic.
Zyć nie umierać.

u mnie też wiosna:) zimowe butki spakowane, kurtka suszy sie od wczoraj (nie tylko z powodu temperatury - głównie przez kopiące nóżki Julci) a ja wystawiam twarz do słoneczka :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Elen_dir witaj po przerwie,
co za zmiany w podpisie,
jaka Julcia juz duża..........śliczna z niej dziewczynka:tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

koniecznie napisz,gdzie byłas na urlopie:-p ;-) :-)
Czesc Elen fajnie, ze wpadlas Pochwal sie gdzie bylas na urlopie???:-)

Dziekuję za wszystkie miłe słowa :-) nawet opiekunka po 3 tygodniach nie widzenia Julki zachwyciła się jaka ona duuuuza!!! nauczyła sie w tym czasie przedstawiać, mówic "cieńdob" (dzień dobry) i podawać rękę WSZYSTKIM na powitanie :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Co do urlopu: pierwszy tydzień spędziłyśmy we dwie w domciu i poczułam sie tak jak kiedyś, kiedy jeszcze nie pracowałam..... przypomniałam sobie jak krótko trwa Pingu (nie ma szans wziać prysznic, umyć włosy i doprowadzić sie do porannego porzadku) i jak krótko - choc to 2 godziny - Julka sypia po południu. a w drugim - deszczowym i pochmurnym - tygodniu wybraliśmy sie do Karpacza. Pogoda beznadziejna, pokój KOSZMARNY, ale J bawiła sie dobrze a i my troche odpoczęliśmy...

nie mam dzisiaj chyba szczescia do niczego, czegokolwiek sie dotkne to mi nie wychodzi!!!!
na dodatek opazyłam sobie całe udo wrzatkiem, strasznie boli i piecze!!!!

Biedna Joaska!!! mam nadzieję, że z noga już lepiej :confused: :tak: :tak: :tak:

reklama
cześć :-)

u nas też wiosennie ale my mamy jeszcze szlaban na wyjścia niestety :-(
ale chałupke wywietrze i bedzie git :tak:

dziekuje bardzo za wszystkie życzenia zdrowia
tak po trochu nadrabiam ale nie odpisuje na wszystko bo byłby młyn hihi

teletubisie sie skończyły wiec ide sprzątać :-) hihi

:-) u nas też wietrzenia prawie całodzienne (cało-popołudniowe :-) ) tylko szkoda, że w pracy nie mam szans na otwarcie okna :baffled: :baffled: :baffled:

po urlopie robię porządki i dodałam sobie wasze GG do listy kontaktów :-)

No my już po obiedzie
Weronika odzyskuje apetyt wiec chyba wraca do zdrowie- nareszcie :tak:

Melll udanych zakupów, ja uwielbiam buty :-)
Martusiu zgadzam sie z Melll w spawie walki z cellulitem , chyba tylko systematycznosc i silna wola daja efekty w walce z tym paskudztwem

zakupy udane :happy:

dobrze że Weroniczka już zdrowa :elvis:

Marusia ja mam właśnie ten zestaw z Liren pomarańczowy co pisała o nim Joasia - skóra jest po nim pachnąca i aksamitna

nie mam dzisiaj chyba szczescia do niczego, czegokolwiek sie dotkne to mi nie wychodzi!!!!
na dodatek opazyłam sobie całe udo wrzatkiem, strasznie boli i piecze!!!!
ehhhhh............szewc w dziurawych butach chodzi!!!!!:-:)-:)-(

Joasia :elvis: :elvis: :elvis:

Od jutra przechodzę na dietę oczyszczającą organizm:szok:
Stwierdziłam że muszę coś z sobą zrobić, cere mam poprostu tragiczną, do tego dochodzą problemy w kibelku
A podobno po takiej diecie wszystko się ładnie poprwaia:tak:
Więc czeka mnie 5 dni na owocach i warzywach + woda, a potem pomału wprowadza się inne produkty
ciekawe jak ja to przetrwam:confused:

reklama
a tak kontynuując watek anty-cellulitowy:

"Błoto antycellulitowe
1 raz w tygodniu możemy zrobić sobie specjalne "blotko" wcale nie gorsze w działaniu od tego w gabinecie kosmetycznym. Potrzebne nam będą: zaparzona kawa rozpuszczalna, kakao, mielony cynamon i dowolny balsam do ciała (możliwie bezzapachowy). Z podanych składników sporządzamy masę o konsystencji śmietany, nakładamy na miejsca z cellulitem i owijamy się folią na 30 minut. Po tym czasie zmywamy pod prysznicem"

mniami ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) gdyby nie ten balsam... :baffled: :baffled:

Do góry