reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześc baby,
czemu mi nikt nie powiedział, że dziś bedzie tak ciepło co???:cool2: ;-)

ale jestem zła, zgrzałąm się jak głupek:tak: :tak: :-)

ukrop nie z tej ziemia, a ja dziś w pikowanj zimowej kurtce i kozakach, z rękawiczkami w torebce, dobrze, że czapki nie wzięłam :baffled: :eek: :cool2: :-p ;-)

Cześć kierowniczko ;-)
U nas też piknie, czekam aż się młoda wyśpi i zmykamy na spacerek.

Oooooooooooo
wstała :baffled:

ale jestem wkuta :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
dziecko mi zasnąć nie moze bo mam impreze w mieszkaniu
qrwa ktos na 3 lub 4 pietrze dyskoteke sobie robi
co za.......:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Cześć kierowniczko ;-)
U nas też piknie, czekam aż się młoda wyśpi i zmykamy na spacerek.

Oooooooooooo
wstała :baffled:

cześc :-)

ale mi dziś dobrze szło na jazdach hi hi hi nikt na mnie nie trabił, instruktor nie łapał za kierownicę, taa jestem z siebie dumna hi hi hi:-p ;-)
i nawet instruktor mówił do mnie "mistrzu kierownicy" hi hi hi, :cool2: ;-) ;-) ;-) ;-)

Baby dobrze, że zmieniłyście avatarki, bo mi dziś w nocy śniła się foka-Lilki i mewka-Edzi hi hi hi :szok: :szok: :-) ;-) :cool2: :szok:

tak myślałam, początki zawsze najgorsze
A jak Iwonko wygląda Twoja dieta?

Hmm, tej dietki wiosennej jeszcze w tym roku nie zaczęłam, powiedzmy, że się do niej na razie nastrajam :cool2: :-p Póki co od kilku dni wdrażam w życie tą samą dietkę, co zawsze, czyli 1000 kalorii. A jak już trochę dojdę do siebie, w okolicach kwietnia strzelę sobie tą dietkę oczyszczającą. Wtedy będzie dużo warzyw, owoców w różnej postaci, jedno danie z ryżem i woda, woda, woda...:cool2:

reklama
Do góry