reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A mój komputer mnie rozwala, znów mi zrywa połączenie co chwilę, wrrr:-( :-( :-(

Wpadłam powiedzieć cześć i spadam - jutro dłuuuugi dzień przede mną, w środę jeszcze dłuższy - echhhhhh....

Na razie laski:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Alka to powodzenia i siły na te długie dni :elvis:

reklama
zajrzałam jeszcze do dzieciaczków Milenka śliczna dziewczynka i super wygląda w tych kiteczkach :-)

kurcze martynia chyba jest jedyna która nie siada na nocnik:no: nie wiem czy powinnam coś z tym zrobić ale ona zachowuje sie na widok nocnika jakby się go bała
nie chcę jej zmuszać gdzies tam czytałam że tego nie wolno robić moze mieć to niezbyt pozytywne skutki

albo poczekam na przedszkole i tam załapie albo uda mi się teraz latem coś z tym zrobić może inny nocnik kupić?:confused:

ee idę spać:tak: :cool2:

zajrzałam jeszcze do dzieciaczków Milenka śliczna dziewczynka i super wygląda w tych kiteczkach :-)

kurcze martynia chyba jest jedyna która nie siada na nocnik:no: nie wiem czy powinnam coś z tym zrobić ale ona zachowuje sie na widok nocnika jakby się go bała
nie chcę jej zmuszać gdzies tam czytałam że tego nie wolno robić moze mieć to niezbyt pozytywne skutki

albo poczekam na przedszkole i tam załapie albo uda mi się teraz latem coś z tym zrobić może inny nocnik kupić?:confused:

Kasiu nie jedyna :-p

Julia na widok nocnika ucieka gdzie pieprz rośnie ....

nie siądzie i już - chyba się go boi :baffled: a taki ładny ma zółty z kaczuszką

Kasiu dziekuje :elvis: :elvis:
Milence nocniczek kupiłam pare dni temu i tez sie bała na niego usiasc
ale ja posadziłam i jakos to połknęła...
ale czytałam ze jak dziecko sie boi nocnika to nie zmuszac bo to znaczy ze jeszcze nie jest gotowe na to

no i nie klasc sobie nocnika na głowe bo dziecko bedzie mialo go za zabawke :-)

ale siku nie zaliczyłysmy jeszcze :no:
u nas tez to chyba potrwa
ale odkad jestem w domu postanowiłam sobie ze do lata koniec z pieluchami

Kurcze zdycham @@@@@@@@

klaudia dużego masz tego pora?:-)
co dodajesz do niego?
Por nie jest duży, a dodaję do niego papryke czerwoną, kukurydzę, jajka ugotowane, majonez, pieprz, sól.
Aha, no i pora przelewam wrzatkiem, więc nie jest taki ostry i mozna jeść na noc :)

edka Ty sie nie znasz , to jest afrodyzjak!!!!!
sama sprobuj!!!!!
Kurcze nawet nie wiedziałam, ze to afrodyzjak, ale może rzeczywiście, bo wczoraj po kąpieli mężulek mnie zaciagnął po raz drugi pod prysznic, bo stwierdził, że napewno sobie chcę jeszcze głowę umyć, hihi :-)

reklama
Do góry